Stranger Things 4: Οι Duffer Brothers μιλούν για την τύχη ενός χαρακτήρα μετά το φινάλε

Θα επιστρέψει για την 5η σεζόν ή όχι;
08 Ιουλίου 2022 08:36
Stranger Things 4: Οι Duffer Brothers μιλούν για την τύχη ενός χαρακτήρα μετά το φινάλε

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ STRANGER THINGS 4


Το φινάλε της 4ης σεζόν του Stranger Things άφησε την ιστορία, την παρέα της Eleven και ολόκληρο το Hawkins σε ένα κυριολεκτικό -και μεταφορικό- cliffhanger, με αρκετά ερωτήματα να μένουν στον αέρα και το κοινό να ζητά απαντήσεις. 

Οι δημιουργοί του σόου, Matt και Ross Duffer παραχώρησαν μια συνέντευξη στο Happy Sad Confused podcast, όπου μίλησαν εφ' όλης της ύλης για το Stranger Things 4 και το επικών διαστάσεων φινάλε του. Σε κάποιο σημείο άρχισαν να μιλούν για τις τύχες των ηρώων και τις τύχες τους, αναφερόμενοι συγκεκριμένα στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Max της Sadie Sink. 

Η Max έπαιξε έναν από τους πιο κεντρικούς ρόλους στον 4ο κύκλο όντας το βασικό θύμα του Vecna. Τελικά, ο Vecna καταφέρνει σχεδόν να την συνθλίψει με τις ψυχοκινητικές ικανότητές του, καθώς την τελευταία στιγμή την σώζει η Eleven. Έτσι καταλήγει στο νοσοκομείο, όντας βαριά τραυματισμένη αν και ζωντανή. Τα αδέρφια Duffer επιβεβαίωσαν πως η Max ζει στο φινάλε της 4ης σεζόν, αν και δε θα είναι ποτέ η ίδια: 

Είναι εγκεφαλικά νεκρή αλλά είναι ζωντανή. Εγκεφαλικά νεκρή και τυφλή και με όλα της κόκκαλα σπασμένα, αλλά τα καταφέρνει. Έχει δει και καλύτερες μέρες στη ζωή της. 

Επομένως, όταν το Stranger Things 5 έρθει στις οθόνες μας, θα δούμε ξανά την Max, μόνο που θα έρθει αντιμέτωπη με τη νέα της σκληρή πραγματικότητα. 

Τόσο οι Duffer Brothers, όσο και ο David Harbour έχουν δώσει τη δική τους εκτίμηση για το πότε θα έρθει η 5η σεζόν του Stranger Things. 

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα στο Netflix.