Daredevil και Kingpin επιστρέφουν και επίσημα - Σε ποια σειρά της Marvel θα τους δούμε ξανά;

Ξανά μαζί στην ίδια σειρά οι Charlie Cox και Vincent D'Onofrio
08 Ιουλίου 2022 07:52
Daredevil και Kingpin επιστρέφουν και επίσημα - Σε ποια σειρά της Marvel θα τους δούμε ξανά;

H Marvel Studios ετοιμάζει ένα μεγαλύτερο από όσα όλα δείχνουν, πλάνο για τη σειρά Echo με την Maya Lopez της Alaqua Cox, μια σειρά που αποτελεί ουσιαστικά spinoff του "Hawkeye".

Μέσα από το ρεπορτάζ του έγκυρου The Hollywood Reporter μαθαίνουμε ότι οι Charlie Cox και Vincent D'Onofrio θα επιστρέψουν ως Daredevil και Kingpin αντίστοιχα, καθώς προστέθηκαν στο cast της σειράς, η οποία γυρίζεται αυτόν τον καιρό στην Ατλάντα. 

Μετά την θητεία τους στις Netflix σειρές της Marvel και την εισαγωγή τους στο MCU μέσα από cameos στα "Spider-Man: No Way Home" για τον Cox και στη σειρά "Hawkeye" για τον D'Onofrio, οι δύο εμβληματικοί χαρακτήρες της Marvel θα επανεμφανιστούν για τα καλά. 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ακόμη προσπάθεια να φέρει η Marvel τους χαρακτήρες των σειρών που είχε το Netflix, πιο κοντά στο δικό της σύμπαν και τα δικά της μέτρα. 

Οι πληροφορίες του THR λένε πως θα δούμε στην πλοκή της "Echo", τον Matt Murdock "να αναζητά μια πρώην σύμμαχο". Σύμφωνα με το podcast "The Weekly Planet", αυτή η χαρακτήρας δεν είναι άλλη από την Jessica Jones, που στην ομώνυμη σειρά του Netflix την υποδύθηκε η Krysten Ritter. 

Με αυτόν τον τρόπο η Marvel Studios φαίνεται πως θα εισάγει και την ηρωίδα της Ritter στο MCU, αν και αυτές οι πληροφορίες έρχονται σε σύγκρουση με τις φήμες που λένε ότι η Jessica Jones θα εισαχθεί στο MCU μέσα από τη σειρά "She-Hulk: Attorney at Law' τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Είναι επίσης γνωστό ότι η Disney και η Marvel Studios έχουν παραγγείλει και ετοιμάζουν ήδη τη νέα σειρά του "Daredevil" για το Disney Plus, η οποία θα είναι "soft-reboot" του χαρακτήρα, αν και θα συνεχίζει την ιστορία του από εκεί που την αφήσαμε. 

Η σειρά "Echo" γνωρίζουμε ότι θα προβληθεί εντός του 2023 στο Disney Plus και τις πρώτες πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ

Πρόσφατα οι Netflix/Marvel σειρές έγιναν διαθέσιμες και στο ελληνικό Disney+