Η 5η σεζόν του Westworld θα είναι και η τελευταία

Το επιβεβαίωσε ο Ed Harris
06 Ιουλίου 2022 11:47
Η 5η σεζόν του Westworld θα είναι και η τελευταία

Η 4η σεζόν του Westworld ξεκίνησε στα τέλη του Ιουνίου στο HBO και τώρα μάθαμε πως η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία. Αυτό λέει στο THR, ο Ed Harris, ο οποίος υποδύεται τον William “Man in Black” στη σειρά, καθώς μέσα από μία συνέντευξή του, επιβεβαίωσε πως ο επόμενος κύκλος, θα κλείσει αυτή την ιστορία που ξεκίνησε το 2016.

Προσοχή, ίσως τα παρακάτω που θα διαβάσατε να είναι spoilers.

Όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός για το μέλλον του χαρακτήρα του, εκείνος απάντησε τα εξής:

Δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζουν. Έχουμε μία ακόμη σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Δεν έχω ιδέα που θα καταλήξει η σειρά.

Δε θα με πείραζε αν ο πραγματικός “William” έβγαινε από το cryo machine και διόρθωνε κάποιες καταστάσεις για τις οποίες ευθύνεται. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Δεν μου έχουν πει πως θα τελειώσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει πολλές πιθανότητες για να επιβιώσει. Δεν ξέρω αν θα γίνει ξανά αυτός ο άντρας που έπαιξε ο Jimmy Simpson, αλλά ελπίζω να επιστρέψει κάποια πτυχή του. Δεν ξέρω αν θα συμβεί όμως.

Τη νεότερη εκδοχή του William, την υποδύεται ο Simpson, ο οποίος φαινόταν στη σειρά ως «καλός τύπος». Ωστόσο, τελικά διαφθείρεται και πραγματοποιεί κακές πράξεις που σίγουρα ξέρετε αν έχετε παρακολουθήσει τη σειρά.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.