Παλιά επεισόδια του Stranger Things έχουν αλλάξει...στα κρυφά!

Εντοπίστε τις διαφορές αν έχετε τις blu ray εκδόσεις
03 Ιουλίου 2022 12:16
Παλιά επεισόδια του Stranger Things έχουν αλλάξει...στα κρυφά!

Οι δημιουργοί του Stranger Things, Matt και Ross Duffer αποκάλυψαν ότι έχουν επεξεργαστεί παλιά επεισόδια της σειράς, «στα κρυφά», χωρίς να έχουν ενημερώσει για τις αλλαγές που έκαναν. Μάλιστα, ο Matt Duffer ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει ορισμένα στοιχεία στις προηγούμενες σεζόν του σόου, αλά George Lucas, ο οποίος είχε την τάση να αλλάζει ορισμένα πράγματα στις ταινίες Star Wars.

Όπως μεταφέρει το Independent, κανένας από τους δύο δημιουργούς δεν αποκάλυψε τι ακριβώς έχει αλλαχτεί στις προηγούμενες σεζόν του Stranger Things. Ο Ross Duffer επισημαίνει ότι οι fans θα μπορούν να εντοπίσουν τις αλλαγές, μόνο αν βάλουν τις blu ray εκδόσεις και τη σειρά του Netflix δίπλα δίπλα.

Παρ’ όλα αυτά, μία αλλαγή που θα γίνει σύμφωνα με τους δημιουργούς, είναι τα γενέθλια του Will.  Σε ένα επεισόδιο της 2ης σεζόν επιβεβαιώνεται ότι τα γενέθλια του Will είναι στις 22 Μαρτίου, αλλά ο Matt Duffer σκέφτεται να τα αλλάξει σε 22 Μαΐου, μιας και οι fans ανακάλυψαν ένα κενό στην πλοκή.

Από την άλλη, ο Ross Duffer αποκάλυψε ότι έχουν γίνει ήδη αρκετές αλλαγές στα εφέ της 4ης σεζόν. Ίσως να πιστεύετε ότι το Netflix δε θα τους άφηνε να κάνουν αλλαγές μετά την κυκλοφορία, αλλά στην πραγματικότητα οι “Duffer Brothers” λένε ότι η εταιρία έκανε μια ειδική εξαίρεση γι’ αυτούς.

Εσείς έχετε εντοπίσει τις αλλαγές στα εφέ της 4ης σεζόν ή τις αλλαγές που έγιναν στους παλιότερους κύκλους της σειράς; Πείτε μας στα σχόλια.