Η 4η σεζόν του The Boys μπαίνει σύντομα στο πλατό, λέει ο Karl Urban

Ενθαρρυντικά νέα πως μπορεί και να δούμε την επιστροφή του Butcher και του Homelander εντός του 2023
01 Ιουλίου 2022 08:23
Η 4η σεζόν του The Boys μπαίνει σύντομα στο πλατό, λέει ο Karl Urban

Παρόλο που απομένουν δύο ακόμη επεισόδια για το φινάλε η 3η σεζόν του The Boys έχει καταφέρει και πάλι να μαγνητίσει τους πιστούς της με το θέαμα, την τρέλα και τις ανατροπές της. Ωστόσο δεν γνωρίζαμε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν της πιο επιτυχημένης σειράς του Amazon Prime Video

Ο Karl Urban, που υποδύεται τον Billy Butcher στην σειρά, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της 4ης σεζόν θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του Αυγούστου, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider. Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Νομίζω ότι ξεκινάμε τα γυρίσματα στις 22 Αυγούστου για την 4η Σεζόν. Επιστρέφω και φοράω ξανά τον "Butcher" μου και ανυπομονώ. Είναι διασκεδαστική η συμμορία μας γιατί δουλεύουμε δυνατά και παίζουμε δυνατά και ανυπομονώ να δω που θα οδηγηθούν οι χαρακτήρες, αφότου τους αφήσουμε όπως τους αφήνουμε στην 3η σεζόν. 

Αυτή η εξέλιξη αφήνει, επομένως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν τα "Boys" εντός του 2023 στις οθόνες μας, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. 

Το πράσινο φως, άλλωστε, για την 4η σεζόν είχε πάρει το The Boys λίγο μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων του, αποδεικνύοντας ότι η Amazon εμπιστεύεται τυφλά τις οδηγίες του Erik Kripke για την πορεία του σόου.