Stranger Things: Οι Duffer Brothers σκέφτονται να διορθώσουν τα γενέθλια του Will

Και πώς θα το κάνουν αλά "George Lucas"
30 Ιουνίου 2022 16:53
Stranger Things: Οι Duffer Brothers σκέφτονται να διορθώσουν τα γενέθλια του Will

Τα γενέθλια του Will (Noah Schnapp) έγιναν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης για τους fans του Stranger Things στην 4η σεζόν, καθώς φαίνεται από τα γεγονότα του Vol. 1 πως όλοι τα ξέχασαν. 

Στο fandom του Stranger Things υπήρξαν αντιδράσεις και μάλιστα οι δημιουργοί, Matt και Ross Duffer αναγνώρισαν δημόσια το λάθος τους, λέγοντας ότι μάλλον θα χρειαστεί να το διορθώσουν. Βλέπετε βάσει ενός επεισοδίου στη 2η σεζόν η μητέρα του Joyce (Winona Ryder) αναφέρει ότι τα γενέθλια του Will είναι στις 22 Μαρτίου. Στο Stranger Things 4 όμως που διαδραματίζεται εκείνη την περίοδο η ημερομηνία αυτή πέρασε αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλοι οι φίλοι του ξέχασαν τα γενέθλιά του. 

Από τη μία είναι λογικό με τον πόλεμο που ξεσπά με το Upside Down και τον Vecna στην 4η σεζόν, από την άλλη είναι και αυτές οι περιπτώσεις που δεν αφήνουν οι fans καρφίτσα να πέσει. Μιλώντας στο Variety, όμως, οι Duffer Brothers αποκάλυψαν πως μάλλον με την μαγεία του μοντάζ θα διορθώσουν την κατάσταση αλά George Lucas. 

Σκέφτονται να διορθώσουν την ημερομηνία και να τη μεταφέρουν για τις 22 Μαΐου επειδή η λέξη "May" ταιριάζει στον τρόπο που εκφέρει τη λέξη η Winona Ryder σε εκείνο το επεισόδιο": 

Αν το κάναμε έτσι θα ήταν σαν να George Lucas-άρουμε την υπόθεση. Είναι θλιβερό! Αν και δε βγάζει καθόλου αφηγηματικά, αλλά το συζητούσαμε τις προάλλες και νομίζω ότι θα διορθώσουμε αλά George Lucas. 

Βέβαια, δε θα είναι η πρώτη περίπτωση που "George Lucas-άρουν" μια σκηνή: "Έχουμε George Lucas-άρει πολλά πράγματα που ο κόσμος δε γνωρίζει" είπε ο Matt Duffer χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω ποια σημεία. 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η διάρκεια των δύο επεισοδίων του Stranger Things 4 Vol. 2 έχει ως εξής: Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 είναι διαθέσιμο ήδη (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου μόνο στο Netflix.