Πέθανε η Mary Mara, γνωστή από τις σειρές "Lost" και "Στην Εντατική"

Σε ηλικία 61 ετών η ηθοποιός που πέρασε από αρκετές γνωστές σειρές
28 Ιουνίου 2022 11:33
Πέθανε η Mary Mara, γνωστή από τις σειρές "Lost" και "Στην Εντατική"

Η Mary Mara έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών καθώς όπως μεταδίδουν διάφορα μέσα των ΗΠΑ, πνίγηκε κολυμπώντας σε έναν ποταμό. 

Σύμφωνα με το TMZ λέγεται ότι βρισκόταν στην αδερφή της για επίσκεψη στο Cape Vincent της Νέας Υόρκης όταν βούτηξε σε έναν ποταμό για να εξασκηθεί.

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκαν σε κλήση την Κυριακή γύρω στις 8:10 π.μ. τοπική ώρα για έναν "πιθανό πνιγμό". Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο "ανακάλυψαν μια γυναίκα νεκρή στον ποταμό St. Lawrence", ενώ γίνεται λόγος πως δεν υπήρξαν σημάδια πάλης, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, καθώς η προανάκριση δείχνει ότι το θύμα πνίγηκε ενώ κολυμπούσε. 

Τα αίτια του θανάτου της Mara θα διαπιστωθούν ύστερα από νεκροψία-νεκροτομή. 

Η Mary Mara είχε παίξει σε ταινίες όπως τα A Civil Action και K-PAX, αλλά κυρίως διακρίθηκε για τους τηλεοπτικούς της ρόλους. Στην τηλεόραση συμμετείχε περισσότερο σε β' ρόλους σε πασίγνωστες σειρές όπως "Lost", Dexter, Star Trek: Enterprise, "Νόμος και Τάξη", Στην Εντατική (ER), Nip/Tuck, Monk, Bones, Criminal Minds, ενώ είχε μεγαλύτερους ρόλους στα Ray Donovan, Shameless και Nash Bridges