Εμπλουτίστηκε το cast της νέας σειράς των δημιουργών του Game of Thrones

Ο “High Sparrow” του GOT θα παίξει και αυτός στο νέο σόου
26 Ιουνίου 2022 11:56
Εμπλουτίστηκε το cast της νέας σειράς των δημιουργών του Game of Thrones

Γνωρίζουμε από το 2020 ότι οι δημιουργοί του Game of Thrones του HBO ετοιμάζουν μία sci-fi σειρά που θα προβληθεί μέσα από το Netflix. Ναι, το δίδυμο David Benioff και D.B. Weiss έχει στα σκαριά μία ολοκαίνουργια σειρά που θα ονομάζεται “3 Body Problem” και πλέον μάθαμε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν, με τον έναν από αυτούς, να είναι γνώριμος στους fans του GOT.

Σύμφωνα λοιπόν με το The Hollywood Reporter, οι Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer και Eve Ridley, είναι οι τέσσερις νέοι ηθοποιοί που υπέγραψαν για να εμφανιστούν στο νέο σόου. Τον Pryce σίγουρα θα τον θυμάστε από το Game of Thrones ως τον High Sparrow.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων του κινέζου συγγραφέα Liu Cixin, που ξεκίνησε το 2014 και η οποία εξιστορεί την πρώτη επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Στους παραγωγούς του νέου τους project συμπεριλαμβάνεται ο Rian Johnson, σκηνοθέτης των Knives Out και Star Wars: The Last Jedi, μαζί με τον συνήθη συνεργάτη του, Ram Bergman.

Επίσης, το cast έρχεται και συμπληρώνεται και με τους Jovan Adepo (Watchmen), Eiza González (Baby Driver), Jess Hong (Inked), Marlo Kelly (Dare Me), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (series debut), Saamer Usmani (Succession) και Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness).

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Derek Tsang (Better Days) θα σκηνοθετήσει πολλά επεισόδια και θα είναι και παραγωγός, πλάι στον Minkie Spiro, ο οποίος και αυτός θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το 3 Body Problem, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.