Stranger Things: Η 5η σεζόν θα δώσει μεγάλες απαντήσεις για το Upside Down

Οι Duffer Brothers προετοιμάζουν το έδαφος για το φινάλε της σειράς
25 Ιουνίου 2022 10:58
Stranger Things: Η 5η σεζόν θα δώσει μεγάλες απαντήσεις για το Upside Down

Μπορεί να εργάζονται πυρετωδώς ακόμη οι Duffer Brothers για να ολοκληρώσουν το επικών διαστάσεων φινάλε του Vol. 2 του Stranger Things, όμως ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την 5η και τελευταία σεζόν του σόου. 

Οι Matt και Ross Duffer, δημιουργοί του Stranger Things μίλησαν για το φινάλε της σειράς στο Variety και αποκάλυψαν τα εξής: 

Το μόνο πράγμα που δεν βουτάμε εντελώς στο Vol. 2 είναι το lore του Upside Down. Αφήνουμε μερικούς υπαινιγμούς αλλά σίγουρα κάποιος στο Netflix θα έχει ενώσει τα κομμάτια του παζλ ήδη. Αλλά πολλές από τις απαντήσεις για το Upside Down είναι ουσιαστικά η βάση του τι θα διηγηθεί η 5η σεζόν. 

Επομένως μην περιμένετε να μάθετε πολλά για το τι ακριβώς είναι και πώς προήρθε το Upside Down. Πάντως για το συγκινητικό και επικό τέλος της 4ης σεζόν που απέμειναν δύο επεισόδια, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως κάποιος αγαπημένος χαρακτήρας τα...τινάξει. 

Πρόσφατα πάντως οι αδερφοί Duffer αποκάλυψαν ότι άρχισαν να γράφουν το σενάριο του Stranger Things 5 χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε πότε θα γυριστεί. 

Κλαίγανε στελέχη του Netflix!

Ο Matt Duffer μιλώντας στο The Wrap αποκάλυψε ότι όταν παρουσίασαν το πλάνο της ιστορίας τους για την 5η σεζόν του Netflix είδανε στελέχη του Netflix να κλαίνε στην αίθουσα και μάλιστα από άτομα που δεν είχαν δει ποτέ να κλαίνε: 

Έχουμε ένα σχεδιάγραμμα γαι την 5η σεζόν που την παρουσιάσαμε στο Netflix και ανταποκρίθηκαν περίφημα. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήταν το τέλος της ιστορίας. Είδα μεγαλοστελέχοι να κλαίνε που δεν τους είχα δει ποτέ έτσι και ήταν σουρεαλιστικό. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την ιστορία αλλά, Θεε μου, είναι το πράγμα που προσδιόρισε τις ζωές μας και αυτά τα άτομα του Netflix ήταν εδώ μαζί μας από την αρχή εδώ και επτά χρόνια και είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει η διάρκεια των δύο επεισοδίων του Stranger Things 4 Vol. 2 έχει ως εξής: Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 είναι διαθέσιμο ήδη (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου μόνο στο Netflix.