Game of Thrones: Αποκαλύφθηκε ο προσωρινός τίτλος της sequel σειράς με τον Jon Snow

Επιβεβαίωση από τον George R.R. Martin πως ο Kit Harington κουβαλάει στις πλάτες του το project
24 Ιουνίου 2022 13:30
Game of Thrones: Αποκαλύφθηκε ο προσωρινός τίτλος της sequel σειράς με τον Jon Snow

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε η είδηση ότι το HBO έχει στα σκαριά την πρώτη sequel spinoff σειρά του Game of Thrones, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Jon Snow του Kit Harington. Το δημοσίευμα όμως του THR δεν επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση από το HBO αλλά έμμεσα με ένα...meme.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της Emilia Clarke στο Variety μίλησε για το γεγονός πως πράγματι γνωρίζει για την ανάπτυξη της σειράς με τον Jon Snow και πως ο ίδιος ο Harington εμπλέκεται ενεργά στην παραγωγή της. 

"Μου μίλησε για αυτό και γνωρίζω ότι υπάρχει. Απο ότι καταλαβαίνω είναι δημιούργημα του Kit. Επομένως ότι θα δείτε, ελπίζω εάν συμβεί, θα είναι εγκεκριμένο από τον Kit Harington." είπε η γνωστή ηθοποιός που υποδύθηκε την Daenerys Targaryen. 

Τώρα και ο George Martin με τη σειρά του μίλησε δημόσια για αυτό στο blog post του επιβεβαιώνοντας μάλιστα τον προσωρινό του τίτλο ως "SNOW". Αποκάλυψε επίσης ότι ο Harington συνεργάστηκε μαζί του φέρνοντας την ιδέα στον ίδιο και την δημιουργική ομάδα του HBO:

Ναι πράγματι, ο Kit Harington ήρθε με αυτή την ιδέα σε εμάς. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα των σεναριογράφων και showrunners του επειδή ακόμη δεν πήρε το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει, αλλά τους έφερε ο Kit, είναι από τη δική του ομάδα και είναι φοβεροί. 

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αναγκάστηκε να σκοτώσει την θεία/σύντροφό του, Daenerys Targaryen. Aυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. 

Ακόμη όμως επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος. 

Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, το HBO αναπτύσσει 6 projects εντός του σύμπαντος του Game of Thrones, πέραν του House of the Dragon που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max.