Οι μικροί κλέφτες του Reservation Dogs επιστρέφουν στις οθόνες σας με τη 2η σεζόν τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο
22 Ιουνίου 2022 09:30
Οι μικροί κλέφτες του Reservation Dogs επιστρέφουν στις οθόνες σας με τη 2η σεζόν τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX μέσα από ένα trailer αποκάλυψε ότι το Reservation Dogs θα επιστρέψει με τη 2η σεζόν του, στο Hulu, μέσα στο καλοκαίρι. Ναι, η σειρά, η οποία γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία θα έρθει ξανά στη μικρή σας οθόνη, με νέα επεισόδια, στις 3 Αυγούστου.

Με εξωτερικούς παραγωγούς και δημιουργούς τους Sterlin Harjo και Taika Waititi, το Reservation Dogs είναι μία κωμική σειρά με μισάωρα επεισόδια, που ακολουθεί τις ζωές των Elora Danan (Devery Jacobs), Bear Smallhill (D'Pharaoh Woon-A-Tai), Willie Jacκ, (Paulina Alexis) και Cheese (Lane Factor), τεσσάρων εφήβων από την Oklahoma.

Η επίσημη περιγραφή του FX αναφέρει:

Αυτή η κωμωδία ακολουθεί τα κατορθώματα τεσσάρων εφήβων της Οκλαχόμα που κλέβουν και ληστεύουν για να φτάσουν στην εξωτική Καλιφόρνια. Η σειρά σάς προσκαλεί σε έναν εκπληκτικά οικείο και αστείο κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η σειρά προβάλλεται μέσα από το Hulu και αυτή τη στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε κανονικά την 1η σεζόν και μέσα από το ελληνικό Disney Plus.

Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου του Reservation Dogs έχει προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου για το Hulu, αλλά δε γνωρίζουμε αν θα έρθει απευθείας και στο Disney+. Παρακολουθήστε το βίντεο ανακοίνωσης μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: