Το "Νησί" επιστρέφει και η πρώτη ματιά στη sequel σειρά ήρθε από τον Γιάννη Στάνκογλου

Η συνέχεια του θα φέρει τον τίτλο "Μια νύχτα του Αυγούστου" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop
21 Ιουνίου 2022 15:12
Το "Νησί" επιστρέφει και η πρώτη ματιά στη sequel σειρά ήρθε από τον Γιάννη Στάνκογλου

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε η λατρεμένη σειρά "Το Νησί" επιστρέφει με sequel σειρά, όχι από τη συχνότητα του Mega, αλλά από αυτή της ΕΡΤ. Η συνέχεια της ιστορίας θα φέρει τον τίτλο "Μια Νύχτα του Αυγούστου" και όπως η αρχή της ιστορίας, έτσι και εδώ, φέρει την υπογραφή της διάσημης συγγραφέως Victoria Hislop

Η πρώτη ματιά στο "Μια Νύχτα του Αυγούστου" δόθηκε από τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος θα συμμετέχει επιστρέφοντας στο ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη. Μέσα από το Instagram του δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς: "Μια νύχτα του Αυγούστου, καλή μας αρχή." 

Δείτε την φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Αθήνα και Κρήτη καθώς η υπόθεση της σειράς θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του '50 με επίκεντρο τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν αυτός μαθαίνει ότι είχε σαν εραστή τον καλύτερο του φίλο. Ο Στάνκογλου μίλησε επίσης και για τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν από "Το Νησί" όπως ο Τάσος Νούσιας, ωστόσο, η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας δε θα είναι ανάμεσα στις επιστροφές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά καλεσμένος στην εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον": 

"Έχει κλείσει η Σπιναλόγκα αλλά θα υπάρχουν δυο, τρεις χαρακτήρες από το πρώτο "Νησί" που είναι στη συνέχεια σε κάποιο νοσοκομείο. Από όσο ξέρω θα δούμε και τον Τάσο Νούσια και πολλούς ηθοποιούς που ήταν στην πρώτη σειρά. Δεν θα είναι όμως η Κατερίνα Λέχου και ο Στέλιος Μάινας. Βέβαια και εγώ… πέθαινα στο παλιό Νησί αλλά βλέπουμε τώρα τον ήρωα λίγο πριν πεθάνει σε αυτά τα έξι χρόνια".

Μέχρι στιγμής το cast γνωρίζουμε ότι περιλαμβάνει τους: Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννη Στάνκογλου, Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Καβογιάννη, Λεωνίδα Κακούρη, Γιούλικα Σκαφιδά, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Αινείας Τσαμάτης, Έκτορα Λιάτσο. 

Για την ιστορία "Το Νησί" προβλήθηκε για δύο σεζόν την περίοδο 2010-2011 μέσα από το Mega σπάζοντας τα κοντέρ της τηλεθέασης και καθήλωσε το Έλληνες τηλεθεατές. Θεωρείται μέχρι και σήμερα μια από τις ακριβότερες ελληνικές τηλεοπτικές σειρές με κόστος σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ

Το "Μια Νύχτα του Αυγούστου" θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ και το Ertflix.