Stranger Things 4: Θα γίνει σφαγή στο φινάλε του Vol. 2 λέει ο "Eddie Munson"

Το φινάλε που περιμένουν όλοι έρχεται τον Ιούλιο στο Netflix
21 Ιουνίου 2022 11:47
Stranger Things 4: Θα γίνει σφαγή στο φινάλε του Vol. 2 λέει ο "Eddie Munson"

Το επικών διαστάσεων φινάλε του Stranger Things 4 πλησιάζει με την κυκλοφορία του Vol. 2 και ένας εκ των νέων πρωταγωνιστών της σειράς, ο Joseph Quinn, που παίζει τον -λατρεμένο όλων πλέον- Eddie Munson έκανε μια δήλωση που ανεβάζει το hype. 

Μιλώντας στο Variety ο Quinn αναφέρθηκε στο φινάλε της 4ης σεζόν του Stranger Things και χωρίς να ρίξει περαιτέρω spoilers είπε τα εξής: 

Λοιπόν κοιτάξτε πως έχει το πράγμα, έχουν αλυσοδέσει την οικογένειά μου αν σας σποϊλάρω κάτι και δε θα τους ξαναδώ ποτέ. Μπορώ να πω ότι υπάρχει η σκηνή με την κιθάρα και πως η κλίμακα και η φιλοδοξία είναι εκπληκτικά. Όλα όσα σπείραμε στα προηγούμενα επεισόδια καρποφορούν τώρα και γίνεται απλά σφαγή. Ξέρετε ότι το φινάλε είναι δυο μιση ώρες έτσι; Το να κλείσομε με αυτό το τεράστιο μεγάλου μήκους επεισόδιο είναι τόσο τολμηρό. 

Το Stranger Things 4 θα συνεχίσει τον Ιούλιο με τα δύο τελευταία επεισόδια του Vol. 2. Tο επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά

Stranger Things: O "Dustin" είχε σποϊλάρει πριν από χρόνια την 4η σεζόν και κανείς δεν το είχε καταλάβει

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.