Man Vs Bee: Μία μέλισσα θα κάνει τη ζωή του Rowan Atkinson κόλαση στη νέα σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή
20 Ιουνίου 2022 18:06
Man Vs Bee: Μία μέλισσα θα κάνει τη ζωή του Rowan Atkinson κόλαση στη νέα σειρά του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μέλισσα εναντίον του "Mr. Bean". Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του Netflix που γράφει και πρωταγωνιστεί ο θρυλικός Rowan Atkinson. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε απολαυστικά ευτράπελα σε μια κωμική σειρά όπου ο Atkinson παλεύει με μια μέλισσα σε μια πανάκριβη έπαυλη. Ποιος θα νικήσει και τι ζημιές θα γίνουν θα φανεί.

Τώρα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από τη σειρά, στο οποίο θέλει να σας βάλει στο κλίμα για την Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα του. Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε τον Atkinson να μπαίνει στη μεγάλη έπαυλη, όπου εκεί ζει η μέλισσα που θα του κάνει τη ζωή…κόλαση. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια "easter eggs” από αγαπητές σειρές της υπηρεσίας.

Πρώτη ματιά στη νέα κωμική σειρά του Rowan Atkinson για το Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, δεν πρόκειται για ολόκληρα επεισόδια 45 λεπτών παραδείγματος χάρη, αλλά για “short-sized” επεισόδια όπως λέει το Netflix, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διαρκούν και 15 λεπτά.

Το Man Vs Bee θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.