Η Marvel ετοιμάζει την live-action σειρά του Wonder Man για το Disney Plus

Ποιος θα είναι όμως ο Simon Williams;
17 Ιουνίου 2022 16:57
Η Marvel ετοιμάζει την live-action σειρά του Wonder Man για το Disney Plus

Όπως όλα δείχνουν, η Marvel ετοιμάζει την live-action τηλεοπτική σειρά του Wonder Man για το Disney Plus. Σύμφωνα με το THR, ο Destin Daniel Cretton του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings θα συνεργαστεί με τον Andrew Guest του Brooklyn Nine-Nine για να φέρουν μαζί το εν λόγω σόου.

Ο Guest θα είναι ο επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, εκείνος βρισκόταν και στην παραγωγή του Hawkeye. Όπως λέει το εν λόγω site, τα γυρίσματα του Wonder Man θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μέσα στο 2023.

Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το project δε γνωρίζουμε, αλλά στα comics, ο Wonder Man είναι ο Simon Williams, ο γιος ενός πλούσιου βιομήχανου, του οποίου η εταιρία δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού από την Stark Industries του Tony Stark. Έτσι, η σκοτεινή δύναμη του  Baron Zemo, παραπλανεί τον Williams και εκείνος αποκτά κάποιες υπερδυνάμεις. Όμως, μετά από επανειλημμένη αντιπαράθεση με τους Avengers τελικά ενώνεται με αυτούς και μπαίνει στην ομάδα τους.

Για την ιστορία, η επόμενη μεγάλη σειρά που περιμένουμε στο Disney Plus είναι το She-Hulk: Attorney At Law, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου.