Το Pretty Little Liars επιστρέφει 5 χρόνια μετά με μια νέα γενιά ψευτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα πόλη, νέοι ψεύτες και νέα εγκλήματα έρχονται το καλοκαίρι στο HBO Max
17 Ιουνίου 2022 08:57
Το Pretty Little Liars επιστρέφει 5 χρόνια μετά με μια νέα γενιά ψευτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε χρόνια μετά το φινάλε του δημοφιλέστατου Pretty Little Liars, η νεανική σειρά μυστηρίου επιστρέφει με ένα spinoff σόου για λογαριασμό του HBO Max.

Η νέα σειρά "Pretty Little Liars: Original Sin" μας πηγαίνει σε μια νέα πόλη, αυτή του Millwood -και όχι του Rosewood- γεμάτη με νέα πρόσωπα, ψεύτες και αμαρτήματα, καθώς δημιουργικά βρίσκονται από πίσω οι Robert Aguirre-Sacasa και Lindsay Calhoon Bing, υπεύθυνοι για το επιτυχημένο "Chilling Adventures of Sabrina" του Netflix. 

Δείτε το teaser του Pretty Little Liars: Original Sin

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: 

Πριν από είκοσι χρόνια, μια σειρά τραγικών γεγονότων παραλίγο να διαλύσει την πόλη του Μίλγουντ. Τώρα, στη σημερινή εποχή, μια ανόμοια ομάδα έφηβων κοριτσιών - ένα ολοκαίνουργιο σύνολο Little Liars - βασανίζονται από έναν άγνωστο επιτιθέμενο και υποχρεώνονται να πληρώσουν για το κρυφό αμάρτημα που διέπραξαν οι γονείς τους πριν από δύο δεκαετίες... καθώς και τα δικά τους. Στο σκοτεινό, ενηλικίωσης, δράμα τρόμου του Pretty Little Liars: Original Sin, βρισκόμαστε μίλια μακριά από το Rosewood, αλλά μέσα στο υπάρχον σύμπαν των Pretty Little Liars — σε μια ολοκαίνουργια πόλη, με μια νέα γενιά Little Liars.

Η νέα γενιά των Little Liars αποτελείται από τις Bailee MadisonChandler KinneyZariaMalia Pyles, και Maia Reficco. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι:  Mallory BechtelSharon LealElena GoodeLea SalongaEric Johnson, και Alex Aiono.

Το Pretty Little Liars: Original Sin θα κάνει πρεμιέρα με τρία επεισόδια στις 28 Ιουλίου μόνο στο HBO Max. Έπειτα θα διατεθούν δύο επεισόδια στις 4 και 11 Αυγούστου, ενώ το φινάλε θα δοθεί με τα τελευταία τρία επεισόδια στις 18 Αυγούστου.