Ο Jon Snow επιστρέφει με την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones!

Η πρώτη φορά που το HBO θέλει να προχωρήσει τα γεγονότα μετά το φινάλε του A Song of Ice and Fire
17 Ιουνίου 2022 07:34
Ο Jon Snow επιστρέφει με την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones!

Κι όμως είναι αλήθεια: το Game of Thrones ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στα γεγονότα του φινάλε του που δίχασε όσο λίγα στην τηλεοπτική ιστορία.

Το THR αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του ότι το HBO αναπτύσσει την πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones, η οποία θα επαναφέρει έναν από τους πιο λατρεμένους χαρακτήρες όλου του τηλεοπτικού σύμπαντος του George R.R. Martin, τον Jon Snow του Kit Harington

Η sequel σειρά θα αποτελεί ένα χαρακτηροκεντρικό spinoff στον Jon Snow, ο οποίος στην 8η σεζόν του Game of Thrones ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και πως είναι πιθανός διάδοχος του Σιδηρούν Θρόνου. Στο φινάλε όμως αυτοεξορίστηκε από το Westeros και ταξίδεψε μαζί με τη νέα του οικογένεια, τους Wildlings, αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. 

Ακόμη όμως επειδή το sequel σόου του Game of Thrones βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή του πέραν του ότι θα δούμε τον Jon Snow στη ζωή του πέρα από το τείχος. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η είδηση αποτελεί μια αλλαγή πλεύσης για το HBO και την κατεύθυνση που μέχρι πρότινος είχε με τις spinoff σειρές του Game of Thrones, οι οποίες μέχρι σήμερα ήταν κατ'εξοχήν prequels. Πολλοί χαρακτηρίζουν αυτήν την κίνηση σαν τη διαχείριση που κάνει το Disney+ στα σύμπαντα των Star Wars και Marvel. Μια στρατηγική που έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη με χαρακτηροκεντρικές σειρές όπως τα WandaVision με την Elizabeth Olsen και το Obi-Wan Kenobi με τον Ewan McGregor να είναι το πιο πρόσφατο. 

Τη δεδομένη στιγμή, λοιπόν, το HBO αναπτύσσει 6 projects εντός του σύμπαντος του Game of Thrones, πέραν του House of the Dragon που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO Max. 

Αυτά είναι τα 10.000 Ships (Nymeria) με showrunner την Amanda Segel, 9 Voyages (The Sea Snake) με showrunner τον Bruno Heller και το "Dunk and Egg" με showrunner τον Steve Conrad. Ωστόσο στα animated spinoffs συναντάμε τρία σόου μαζί με το The Golden Empire, που θα διαδραματίζεται στην χώρα του YiTi που είναι εμπνευσμένη από την Κίνα.