Κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα της σειράς του It

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα
16 Ιουνίου 2022 23:20
Κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα της σειράς του It

Πριν μερικούς μήνες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το HBO Max ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του It, που έρχεται με την ονομασία “Welcome to Derry”. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστορία που θα λειτουργεί ως prequel των ταινιών που γνωρίζετε και τα γυρίσματα της σειράς, όπως όλα δείχνουν, μόλις ξεκίνησαν.

Τώρα, ο σεναριογράφος, Shelley Meals ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μία εικόνα, όπου βλέπουμε έναν διάδρομο ενός σπιτιού, που είναι γεμάτος με κόκκινα μπαλόνια. Όλο αυτό για να γιορτάσει εκείνος και όλη η παραγωγή την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς, στην οποία μεταξύ άλλων θα δούμε πως «γεννήθηκε» ο τρομακτικός Pennywise.

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει πως θα δούμε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία ρατσιστική οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.