Stranger Things: O "Dustin" είχε σποϊλάρει πριν από χρόνια την 4η σεζόν και κανείς δεν το είχε καταλάβει

Άθελά του ο Gaten Matarazzo είχε αποκαλύψει τι γίνεται στον 4ο κύκλο από το 2016!
16 Ιουνίου 2022 12:47
Stranger Things: O "Dustin" είχε σποϊλάρει πριν από χρόνια την 4η σεζόν και κανείς δεν το είχε καταλάβει

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ STRANGER THINGS 4


Μετά το συγκλονιστικό φινάλε του Vol. 1 της 4ης σεζόν, οι fans του Stranger Things αναμένουν με αγωνία το Vol. 2 που αποτελείται από δύο επικών διαστάσεων επεισόδια. Ωστόσο, φαίνεται πως πριν από πολλά χρόνια ο "Dustin" -κατά κόσμον Gaten Matarazzo- είχε ρίξει spoiler για τα όσα έγιναν στην 4η σεζόν μέχρι τώρα. 

Σε μια ανακάλυψη που έκανε το Pedestrian, το cast του Stranger Things -που ήταν σε ακόμη πιο νεαρή ηλικία τότε- είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο AOL το 2016. Εκεί τους είχαν ρωτήσει για τις αγαπημένες τους θεωρίες των fans για τη συνέχεια και παρά το ότι ήταν κυριολεκτικά αμέσως μετά το ντεμπούτο της 1ης σεζόν, κυκλοφορούσαν διάφορα σενάρια. 

Όταν ήρθε η σειρά του Matarazzo να επιλέξει το αγαπημένο του άθελα μάλλον επέλεξε αυτή τη θεωρία που πέφτει κυριολεκτικά διάνα στην πρόβλεψή της.

Δείτε το απόσπασμα: 

Στη συνέντευξη ακούγεται να λέει: "Υπάρχει ένα βίντεο που λέει πως τα υπόλοιπα πειραματόζωα, εκτός της Eleven, δηλαδή από το 1 μέχρι το 10, πως τα περισσότερα είναι νεκρά. Ωστόσο οι υπόλοιποι έχουν εξοριστεί στο Upside Down, σε φάση δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είχε μια επίπτωση σε αυτούς επειδή έμειναν εκεί για τόσο καιρό. Μεταμορφώθηκαν στο τέρας (Mind Flayer), οπότε το τέρας ήταν ένα από τα πειραματόζωα". 

Μέχρι τώρα θα γνωρίζετε ότι στην 4η σεζόν αποκαλύπτεται ότι ο μεγάλος κακός που παρουσιάστηκε ως Vecna είναι στην πραγματικότητα ο "One/01" ή αλλιώς Henry Kreel τον οποίο υποδύεται ο Jamie Campbell-Bower. Αυτός βοήθησε την Eleven να αποδράσει από το εργαστήριο του Dr. Brenner αλλά με δικό του όφελος, σκοτώνοντας παράλληλα όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στο πείραμα. Η El στράφηκε σαφώς εναντίον του και από φίλοι έγιναν εχθροί, με την El να τον εξορίζει με τις δυνάμεις της στο Upside Down εκεί όπου μεταμορφώθηκε στον τερατώδη Vecna. 

Να αναφέρουμε ότι το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά -αντί για 2:30 ώρες που αρχικά είχε ακουστεί. 

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που υποδύεται ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.