Το The Lincoln Lawyer του Netflix θα επιστρέψει στις οθόνες σας

Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η σειρά
15 Ιουνίου 2022 14:38
Το The Lincoln Lawyer του Netflix θα επιστρέψει στις οθόνες σας

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι το The Lincoln Lawyer, το πρόσφατο -και επιτυχημένο όπως φαίνεται- σόου του Netflix, πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας. Όπως καταλάβατε, το σόου ανανεώθηκε για 2η σεζόν του, η οποία θα αποτελείται από δέκα επεισόδια που θα επικεντρωθούν γύρω από το 4ο βιβλίο του Michael Connelly, με τίτλο The Fifth Witness.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το cast που είδατε στην 1η σεζόν θα επιστρέψει ξανά, μιας και υπέγραψε ήδη με την υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι η 2η σεζόν θα περιλαμβάνει τους Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole και Angus Sampson.

Εάν η 2η σεζόν θα ακολουθήσει κατά γράμμα το The Fifth Witness θα δούμε τον Mickey να αναλαμβάνει ακόμη μία υπόθεση δολοφονίας. Αυτή τη φορά, η πελάτισσά του θα είναι η Lisa Trammel, μια γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός πλούσιου και εξέχοντος μέλους της κοινωνίας που ονομάζεται Mitchell Bondurant.

Η σύνοψη της 1ης σεζόν είχε ως εξής:

Ο Mickey Haller, ένας ιδεαλιστής, διευθύνει το δικηγορικό του γραφείο από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Lincoln Town, καθώς αναλαμβάνει μεγάλες και μικρές υποθέσεις σε όλη την πόλη του Λος Άντζελες. Βασισμένο στη best-seller σειρά μυθιστορημάτων του διάσημου συγγραφέα Michael Connelly, η πρώτη σεζόν βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς The Lincoln Lawyer, «The Brass Verdict».

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει το σόου στο Netflix, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.