Το The Cuphead Show επιστρέφει με νέα επεισόδια και ατυχίες για τους ήρωες του Inkwell Isle (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στον Αύγουστο
11 Ιουνίου 2022 15:02
Το The Cuphead Show επιστρέφει με νέα επεισόδια και ατυχίες για τους ήρωες του Inkwell Isle (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix συνεχίζει τις ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του “Netflix Geeked” και αποκάλυψε ότι το λατρεμένο σόου “The Cuphead Show” θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στον Αύγουστο. Τα νέα επεισόδια της σειράς είναι καθ’ οδόν και η streaming πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα νέα πλάνα, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε ξανά τους Cuphead, Mugman και Ms. Chalice, καθώς και άλλους γνωστούς χαρακτήρες από το παιχνίδι του 2017. Δυστυχώς, όμως, η υπηρεσία δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για τη 2η σεζόν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε τις ίδιες ατυχίες που περιτριγυρίζουν τους ήρωές μας στο Inkwell Isle.

Η 1η σεζόν του The Cuphead Show γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένα απολαυστικό adaptation του run-and-gunner του Studio MDHR.

Από την άλλη, το Cuphead έχει και συνέχεια όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, καθώς πρόσφατα είδαμε και το νέο trailer του Delicious Last Course, του νέου DLC που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου για τις κονσόλες και το PC.

Το The Cuphead Show θα επιστρέψει στο Netflix στις 19 Αυγούστου. Παρακολουθήστε παρακάτω το πρώτο trailer από τη νέα σεζόν της σειράς.