O Cillian Murphy δηλώνει παρών για την ταινία Peaky Blinders, όποτε έρθει

O ηθοποιός του Tommy Shelby μιλάει για την ταινία που θα συνεχίσει το saga
10 Ιουνίου 2022 16:18
O Cillian Murphy δηλώνει παρών για την ταινία Peaky Blinders, όποτε έρθει

Από εκεί που το γκανγκστερικό saga των Shelbys θα τελείωνε με τη σειρά του Peaky Blinders, ο δημιουργός του Steven Knight άλλαξε γνώμη καθώς όχι μόνο θα συνεχιστεί με ταινία αλλά σκέφτεται και το ενδεχόμενο spinoffs. 

O Cillian Murphy που υποδύθηκε για πάνω από μια δεκαετία τον Thommy Shelby μίλησε για το ενδεχόμενο της ταινίας Peaky Blinders στο Deadline. Ο ίδιος κάνει λόγο πως όποτε κι αν έρθει "θα δώσει το παρών" αλλά τόνισε ότι είναι καλό που γίνεται ένα διάλειμμα: 

Θα ήμουν ενθουσιασμένος όπως και ο υπόλοιπος κόσμος να διαβάσω το σενάριο της ταινίας. Νομίζω όμως πως είναι καλό για όλους να κάνουν ένα διάλειμμα. Είναι ένα υγιές πράγμα το ότι μπορούμε να ανασυνταχθούμε. Ο steve είναι πάντοτε τρελά απασχολημένος και περιζήτητος σεναριογράφος, αλλά γνωρίζω ότι λατρεύει περισσότερο από όλα το Peaky. To λατρεύει. Οπότε νομίζω πως όταν έρθει η ώρα, εάν είναι να ειπωθεί μια νέα ιστορία, θα είμαι εκεί. 

Τον Murphy θα τον δούμε επίσης ως Robert J. Oppenheimer στο ημιβιογραφικό φιλμ "Oppenheimer" του Christopher Nolan το 2023. 

To cast του Peaky Blinders απαρτίζουν οι: Cillian Murphy, Paul Anderson, Harry Kilton, Sophie Rundle, Natasha O'Keefe, Tom Hardy, Sam Claflin, Anya Taylor-Joy, Finn Cole, Stephen Graham

Την άποψή μας για την 6η σεζόν του Peaky Blinders, που επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού, θα βρείτε πατώντας εδώ