Η 6η σεζόν του Peaky Blinders τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Με διαταγή των Peaky Blinders δείτε το φινάλε του τηλεοπτικού saga των Shelbys
10 Ιουνίου 2022 10:00
Η 6η σεζόν του Peaky Blinders τώρα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix

Με διαταγή των Peaky Blinders, η 6η σεζόν της δημοφιλέστατης γκανγκστερικής σειράς είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix, δύο μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στο BBC. 

Το έπος των Shelbys βάφεται με αίμα, δάκρυα, προδοσία και πολύ ροκ καταστάσεις καθώς ο Thomas Shelby προσπαθεί να κλείσει μια τελευταία μπίζνα, ένα τελευταίο κόλπο πριν ο ίδιος παραιτηθεί από τη ζωή που του κόστισε σχεδόν τα πάντα. Την ίδια ώρα ένας παλιός γνώριμός του κάνει μια κίνηση εναντίον του και το φασιστικό κίνημα στην Αγγλία σφίγγει τον κλοιό γύρω από τις επιχειρήσεις του Tommy. 

Και μπορεί το φινάλε να δίνεται σε αυτά τα 6 τελευταία επεισόδια, τελικά, όμως το έπος των Shelbys θα συνεχιστεί με ταινία, ένα πλάνο που άλλαξε στην πορεία από τον δημιουργό, Steven Knight, και περισσότερα για αυτό θα βρείτε εδώ.

Τα επεισόδια του φινάλε σκηνοθετεί ο Anthony Byrne και πρωταγωνιστούν οι: Cillian Murphy, Paul Anderson, Harry Kilton, Sophie Rundle, Natasha O'Keefe, Tom Hardy, Sam Claflin, Anya Taylor-Joy, Finn Cole, Stephen Graham

Την άποψή μας για την 6η σεζόν του Peaky Blinders, που επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού, θα βρείτε πατώντας εδώ