The Last of Us: Οι Joel και Ellie του παιχνιδιού θα παίξουν και στη σειρά του HBO

Οι Troy Baker και Ashley Johnson είναι οι νέες προσθήκες του cast
10 Ιουνίου 2022 08:35
The Last of Us: Οι Joel και Ellie του παιχνιδιού θα παίξουν και στη σειρά του HBO

Εκτός από την νέα, καλύτερη από ποτέ, ματιά στους Joel και Ellie της σειράς The Last of Us, το HBO επιφύλασσε κι άλλα νέα για το πολυαναμενόμενο σόου που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της Naughty Dog. 

Αν και την ανακοίνωση αρχικά έκανε ο Neil Druckmann (παραγωγός του σόου και δημιουργός του franchise) στη σκηνή του Summer Game Fest, λίγο αργότερα το HBO γνωστοποίησε ότι οι Troy Baker και Ashley Johnson είναι τα νεότερα μέλη του ήδη πολυπληθούς cast, την ώρα που τα γυρίσματα βρίσκονται στις τελευταίες τους ημέρες. 

Πράγματι, λοιπόν, οι Joel και Ellie των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς αυτοί τους υποδύθηκαν στο motion capture και δάνεισαν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές του TLOUS, θα εμφανιστούν στη σειρά του HBO ως διαφορετικοί χαρακτήρες, αν και δεν έγιναν γνωστοί οι ρόλοι τους. 

Δεν είναι όμως οι μόνοι ηθοποιοί από το voice cast των παιχνιδιών της Naughty Dog που κατέληξαν στη σειρά, καθώς ο Jeffrey Pierce που δανείζει τη φωνή του στον αδερφό του Joel, Tommy, θα παίξει έναν νέο χαρακτήρα, ενώ η Merle Dandridge θα υποδυθεί και στη σειρά τη Marlene. 

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Γνωρίστε το cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το cast, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί στο HBO μέσα στο 2023.