The Last of Us HBO: Η νέα ματιά στους τηλεοπτικούς Joel και Ellie είναι ζοφερή (ΦΩΤΟ)

Pedro Pascal και Bella Ramsey κρύβονται στα σκοτάδια, μάλλον από τους clickers
09 Ιουνίου 2022 22:45
The Last of Us HBO: Η νέα ματιά στους τηλεοπτικούς Joel και Ellie είναι ζοφερή (ΦΩΤΟ)

Μια νέα επίσημη ματιά στην τηλεοπτική σειρά του The Last of Us δόθηκε στο πλαίσιο του Summer Game Fest, με τον Neil Druckmann δημιουργό του παιχνιδιού, αλλά και παραγωγό και σκηνοθέτη του σόου του HBO, να πραγματοποιεί τα αποκαλυπτήρια. 

Και ενώ η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τη σειρά πριν από μήνες ήταν λουσμένη στο φως, εδώ έχουμε ίσως την πιο ζοφερή του εικόνα. Σε αυτή βλέπουμε τους Pedro Pascal και Bella Ramsey καλύτερα από ποτέ, στο ρόλο των live-action Joel και Ellie, όπου φαίνεται να κρύβονται από κάποιους ή κάτι στο κλασικό stealth στιλ που τα παιχνίδια μας έχουν συνηθίσει. 

Η νέα επίσημη ματιά στο The Last of Us του HBO

Επίσης, έγινε γνωστό ότι αύριο 10 Ιουνίου θα είναι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων της σειράς, τα οποία ολοκληρώνονται μετά από έναν χρόνο στον Καναδά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα. 

Στη σκηνή του Summer Game Fest όπου έγινε η ανακοίνωση παραβρέθηκαν και οι voice actors των Joel και Ellie από τα βιντεοπαιχνίδια, οι Troy Baker και Ahsley Johnson αντίστοιχα. Και αυτό καθώς ο Druckmann ανακοίνωσε πως θα συμμετέχουν στη σειρά ως τα νεότερα μέλη του cast σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς:

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Γνωρίστε το cast του The Last of Us:

Όσον αφορά το cast, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί στο HBO μέσα στο 2023.