Πρώτες εικόνες από τη νέα spin-off σειρά Tales of the Walking Dead

Το σύμπαν μεγαλώνει
07 Ιουνίου 2022 11:23
Πρώτες εικόνες από τη νέα spin-off σειρά Tales of the Walking Dead

To AMC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από τη νέα ανθολογία του The Walking Dead franchise. Συγκεκριμένα, έχουμε πλέον το φωτογραφικό υλικό από το Tales of the Walking Dead, τη νέα spin-off σειρά που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες από τώρα.

Ο Michael Satrazemis θα σκηνοθετήσει τα τρία επεισόδια, με τους Haifaa al-Mansour (Motherland), Deborah Kampmeier (Star Trek: Picard) και Ron Underwood (Fear the Walking Dead) να κάθονται στη σκηνοθετική καρέκλα για να υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα έξι επεισόδια θα έχουν διάρκεια τη μία ώρα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι στο AMC και το AMC Plus. Φυσικά, θα λαμβάνει χώρα στον γνώριμο κόσμο του The Walking Dead, αλλά θα επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες, με showrunner τον Channing Powell.

Δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω:

Ο Scott Gimple του AMC δήλωσε πρόσφατα τα εξής:

Αυτή η σειρά, είναι περισσότερο από κάθε άλλη σειρά στο σύμπαν του Walking Dead, αφού θα ακουστούν νέες φωνές, έχει προοπτικές και νέες ιδέες και θα πει ιστορίες που δεν μοιάζουν με αυτές που είπαμε πριν. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο project, βοηθώντας με κάθε τρόπο για να γίνουν αυτά τα νέα οράματα αληθινά για τους fans μας.

Ξεκίνησα και εγώ ως fan του The Walking Dead και κατέληξα να είμαι showrunner και ελπίζουμε να είναι από τα πιο μοναδικά spinoffs που έχετε δει. Είμαι ευγνώμων στο AMC που με στήριξε εμένα και τους συγγραφείς μου ενώ παράλληλα πιέζαμε και τραβούσαμε στα όριά του αυτό το σύμπαν για να σας φέρουμε κάτι απροσδόκητο, ενώ ελπίζουμε και το κοινό να το αγαπήσει.

Το Tales of the Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου.