Locke & Key: Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει για την οικογένεια των Locke (BINTEO)

Τον Αύγουστο η τελευταία σεζόν των 8 επεισοδίων
07 Ιουνίου 2022 08:25
Locke & Key: Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει για την οικογένεια των Locke (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια του “Netflix Geeked”, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser trailer από την 3η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Locke & Key. Το φινάλε πρόκειται να καταφθάσει τον Αύγουστο και όπως είχαμε μάθει παλιότερα, θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό.

Οι δημιουργοί της σειράς είχαν δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για τη σειρά, νιώσαμε ότι τρεις σεζόν ήταν η ιδανική διάρκεια για να φέρουμε την ιστορία της οικογένειας Locke και τις περιπέτειες του Keyhouse σε ένα ικανοποιητικό τέλος. Ως σεναριογράφοι, είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να πούμε τη δική μας εκδοχή της απίστευτης ιστορίας των Joe Hill και Gabriel Rodriguez. “Κρατάμε τα μαγικά κλειδιά, ωστόσο, για προσωπική μας χρήση”.

Στο cast της σειράς συναντάμε τους: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones και Griffin Gluck.

Το Locke & Key Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το teaser trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.