Αποκαλύπτεται με ένα ανατριχιαστικό teaser η horror σειρά του Guillermo Del Toro στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθώρα αστέρων και σκηνοθετών στις αυτοτελείς horror ιστορίες του Del Toro
06 Ιουνίου 2022 19:11
Αποκαλύπτεται με ένα ανατριχιαστικό teaser η horror σειρά του Guillermo Del Toro στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από την 1η ημέρα του Geeked Week event, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από τη νέα σειρά τρόμου που "παρουσιάζει" ως παραγωγός ο Guillermo Del Toro, με τίτλο "Cabinet of Curiosities

Πρόκειται για μια νέα σειρά 8 αυτοτελών επεισοδίων που το καθένα φέρει την υπογραφή ενός γνωστού σκηνοθέτη ταινιών τρόμου, οι οποίοι θα δώσουν φυσικά τη δική τους ματιά, ύφος και νότα σε αυτές τις ξεχωριστές horror ιστορίες. Συγκεκριμένα την σκηνοθεσία τους θα αναλάβουν οι Panos Cosmatos του "Mandy", David Prior του "The Empty Man", Jennifer Kent του "The Babadook", Keith Thomas του "The Vigil", Vincenzo Natali του "Splice", Catherine Hardwicke του "Twilight" και Ana Lily Amirpour του "A Girl Walks Home Alone at Night". 

Σε αυτές τις οκτώ ιστορίες τρόμου θα δούμε γνωστούς ηθοποιούς όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint, Sofia Boutella και πολλών ακόμη. 

Δείτε το teaser του "Cabinet of Curiosities" 

 

Ακόμη ωστόσο δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cabinet of Curiosities αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει εντός του 2022.