Έτσι φτιάχτηκε το ανατριχιαστικό “IT” του 1990 – Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ

Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στον Ιούλιο
06 Ιουνίου 2022 18:20
Έτσι φτιάχτηκε το ανατριχιαστικό “IT” του 1990 – Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ

Πριν από τριάντα χρόνια περίπου, ο Stephen King κυκλοφόρησε το θρυλικό βιβλίο “IT”, το οποίο έμελλε να στοιχειώσει (και να μεγαλώσει) πολλές γενιές από τότε. Μερικά χρόνια μετά, το ABC αποφάσισε να πάρει τα δικαιώματα και να κυκλοφορήσει μία μίνι σειρά δύο επεισοδίων, η οποία θα είναι φυσικά βασισμένη στη θρυλική νουβέλα του συγγραφέα.

Ακόμη και τώρα, το “It” και φυσικά ο ανατριχιαστικός κλόουν, Pennywise, έχουν μείνει στο προσκήνιο μιας και πρόσφατα κυκλοφόρησαν και δύο ταινίες, που σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία. Τώρα, το Bloody Disgusting έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ, Pennywise: The Story of IT, το οποίο επικεντρώνεται στη θρυλικά σειρά του ABC και μας δείχνει πως δημιουργήθηκε.

Τριάντα μετά την κυκλοφορία της, η δημοφιλής μίνι σειρά δύο επεισοδίων, IT και ο διαβόητος κακός της, ζουν στο μυαλό των horror fans σε όλο τον κόσμο. Το Pennywise: The Story of IT, το οποίο σκηνοθετεί ο John Campopiano (Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary) και ο Christopher Griffiths (Leviathan: The Story of Hellraiser), σε μία παραγωγή του Gary Smart (Dark Ditties Presents), δε θα δείξει μόνο τη σπίθα που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί αυτό το Saga, αλλά και τη διαρκής επίδραση που είχε σε μια ολόκληρη γενιά και στο είδος του τρόμου γενικότερα.

Το Pennywise: The Story of IT θα κυκλοφορήσει σε VOD μορφή στις 8 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.