Η animated σειρά I Am Groot έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας

Έρχεται σύντομα στο Disney+
06 Ιουνίου 2022 07:40
Η animated σειρά I Am Groot έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας

Όπως γνωρίζαμε ήδη, το I Am Groot είναι μια από τις τηλεοπτικές σειρές της Marvel που θα έκανε το ντεμπούτο της εντός του 2022. Τώρα, αποκαλύφθηκε ακριβώς και το «πότε», αφού μέσα από ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Marvel Studios ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία.

Το I Am Groot, λοιπόν, θα καταφθάσει στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ στις 10 Αυγούστου, δηλαδή μια εβδομάδα πριν από την άλλη τηλεοπτική σειρά της Marvel, το πολυσυζητημένο She-Hulk: Attorney at Law. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα animated σόου, στο πρωταγωνιστεί φυσικά ο αξιολάτρευτος Baby Groot που έχουμε γνωρίσει μέσα από τις The Guardians of the Galaxy ταινίες, με τον Vin Diesel να επιστρέφει, δανείζοντας τη φωνή του.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας συνοδεύτηκε και από την αποκάλυψη του επίσημου poster της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε τον Baby Groot να χαλαρώνει πίνοντας το ποτάκι του και ακούγοντας μουσική από το χαρακτηριστικό Walkman του Peter Quill. Δίπλα του βρίσκεται ένα αρωματικό δεντράκι, το οποίο πέρα από το γεγονός ότι μας βοηθά να αντιληφθούμε την κλίμακα και το πόσο μικρός είναι πραγματικά ο Baby Groot, κρύβει πίσω του και δύο άλλα μυστήρια πλάσματα, τα οποία δεν έχουμε δει σε κάποια από τις Guardians ταινίες και μάλλον θα παίξουν κάποιο ρόλο στη νέα σειρά.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση της Marvel παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το εν λόγω poster, για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για τη σειρά, πέρα από τη λιτή περιγραφή της που τονίζει πως θα ακολουθεί «τις ένδοξες μέρες του Baby Groot, καθώς μεγαλώνει και μπλέκει σε μπελάδες, ανάμεσα στα αστέρια».