O Stephen King λάτρεψε το Stranger Things 4 εκτός από ένα "ηλίθιο" πράγμα και οι Duffers απάντησαν

Απάντησαν στο παράπονο του οι δημιουργοί του Stranger Things με κάθε ειλικρίνεια
03 Ιουνίου 2022 15:23
O Stephen King λάτρεψε το Stranger Things 4 εκτός από ένα "ηλίθιο" πράγμα και οι Duffers απάντησαν

Κατά γενική ομολογία η 4η σεζόν του Stranger Things είναι και η καλύτερη της σειράς έχοντας λάβει εξαιρετικές βαθμολογίες όπως φαίνεται και στο γνωστό site αξιολόγησης Rotten Tomatoes εκεί όπου κοινό και κριτικοί συμφωνούν -πράγμα σπάνιο στις μέρες μας- καθώς έχει 91% βαθμολογία σε Tomatometer και Audience score. 

Ο Stephen King που συχνά στα social media εκφράζει την άποψή του για σειρές ή ταινίες που παρακολουθεί έγραψε πως λάτρεψε σε γενικές γραμμές το Stranger Things 4 εκτός από ένα πράγμα. Το μοναδικό παράπονο που έχει ο συγγραφές του τρόμου είναι το ότι χωρίστηκαν τα επεισόδια σε Vol. 1 και Vol. 2 μια μόδα που τελευταία ακολουθεί το Netflix στις μεγάλες του Original σειρές -το είδαμε στα La Casa De Papel 5 και το Ozark S4

Το θεώρησε εντελώς χαζό το ότι έσπασε η 4η σεζόν και οι Duffer Brothers μέσα από τον λογαριασμό Stranger Writers -που εκπροσωπεύει τη σεναριακή ομάδα- απάντησαν με κάθε ειλικρίνεια στον "Θείο Στίβι" όπως το αποκάλεσαν.

"Συγγνώμη Θείε Στίβι τα επεισόδια 8 και 9 δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα, αλλά τα δουλεύουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Χαιρόμαστε που το απόλαυσε και πως έπιασες την μικρή αναφορά μας στο "Carrie". 

Τις εντυπώσεις μας από το Vol. 1 του 4ου κύκλου θα βρείτε πατώντας εδώ. 


Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.