H κορεάτικη "Τέλεια Ληστεία" είναι πιο τολμηρή από την ισπανική στο νέο trailer

To "Money Heist: Korea" έρχεται στις 24 Ιουνίου με ένα νέο όραμα για τη μεγαλύτερη ληστεία του κόσμου
03 Ιουνίου 2022 10:40
H κορεάτικη "Τέλεια Ληστεία" είναι πιο τολμηρή από την ισπανική στο νέο trailer

Το Netflix προετοιμάζεται για την κορεάτικη "Τέλεια Ληστεία", η οποία έρχεται με την υπόσχεση να προσφέρει την γνωστή ποιότητα των κορεατικών σειρών με ένα φρέσκο όραμα της πιο γνωστής τηλεοπτικής ληστείας, που ξεκίνησαν οι Ισπανοί με το "La Casa De Papel" και έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. 

Μέσα από το νέο επίσημο trailer μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ματιά στην κορεάτικη συμμορία του "Καθηγητή" αλλά και του πως στήνεται διαφορετικά αλλά και...γνώριμα το σκηνικό της ληστείας. Τo cast και οι φυσιογνωμίες τους θυμίζουν το ισπανικό πρωτότυπο σόου καθώς τα ονόματα και οι χαρακτήρες είναι...οι ίδιοι. Τον Καθηγητή υποδύεται ο Yoo ji-tae, την Τόκιο η Jung Jong-seo και τον Berlin ο Park Hae-soo που θα αναγνωρίζεται ως ένα από τα πρόσωπα του φαινομένου "Squid Game". Όλοι τους ντυμένοι με τις εμβληματικές κόκκινες στολές και τις παραδοσιακές μάσκες Hahoe. 

Δείτε το νέο trailer του Money Heist: Korea

Λίγα λόγια για το σενάριο του Money Heist: Korea

Ανάμεσα στα σύνορα των δύο χωρών όπου σήμερα είναι χωρισμένες, υπάρχει μια Κοινή Οικονομική Ζώνη που περιέχει το νομισματοκοπείο όπου θα θα εκτυλίσσεται όλη η δράση. Εν μέσω της περιόδου επανένωσης, το νομισματοκοπείο "κόβει" το καινούργιο ενοποιημένο νόμισμα με σκοπό να χτιστεί μια φρέσκια σταθερή οικονομία. Ωστόσο παρά τις ελπίδες του κόσμου για περισσότερη ισότητα μετά την ενοποίηση, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι.  Το μόνο που στέκεται ενάντια στους γκάνγκστερ και τη λεία τους είναι μια κοινή αστυνομική δύναμη με ηγέτες μια Νοτιοκορεάτισσα διαπραγματεύτρια και έναν Βορειοκορεάτη πράκτορα. 

4 τρισεκατομμύρια γουόν σε ένα ενοποιημένο νόμισμα. Μια ληστεία χωρίς όρια σε μια χώρα χωρίς σύνορα. Αυτό είναι το έγκλημα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. 

 

Το Money Heist: Korea (Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα) θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 24 Ιουνίου.