Το Slow Horses θα αποκτήσει 3η και 4η σεζόν στο Apple TV Plus

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε
02 Ιουνίου 2022 20:25
Το Slow Horses θα αποκτήσει 3η και 4η σεζόν στο Apple TV Plus

Το “Slow Horses” έκανε πρεμιέρα πριν μερικούς μήνες στο Apple TV Plus και πολύ γρήγορα πήρε το πράσινο φως για το 2ο μέρος του. Ωστόσο, όπως μεταφέρει το Deadline, η Apple ανανέωση τη σειρά για δύο ακόμη σεζόν και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε την 3η και 4η σεζόν μελλοντικά.

Οι Σεζόν 3 και 4 θα είναι βασισμένες στα δύο μυθιστορήματα του Mick Herron, “Slough House” και στο 3ο μέρος θα δείτε τον Jackson Lamb του Garry Oldman να συνεργάζεται με κάποιους κατάσκοπους έτσι ώστε να αποτρέψουν έναν αδίστακτο πράκτορα. Η 4η σεζόν ξεκινά με έναν βομβαρδισμό που πυροδοτεί προσωπικά μυστικά, ταράζοντας τα ήδη ασταθή θεμέλια του Slough House.

Η 2η σεζόν θα αντλεί την πλοκή της από το δεύτερο βιβλίο του Mike Herron, "Dead Lions" και επιβεβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη της σειράς, James Hawes, ότι γυρίστηκε εξολοκλήρου πριν προβληθεί η 1η σεζόν. Επίσης, στο cast προστέθηκαν οι Aimee-Ffion Edwards (Peaky Blinders) και Kadiff Kirwan (This is going to Hurt).

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Το Slow Horses είναι ένα σκοτεινό, χιουμοριστικό, κατασκοπικό δράμα που ακολουθεί μια δυσλειτουργική ομάδα βρετανών πρακτόρων που υπηρετούν στο κατώτερο τμήμα της MI5, γνωστό και ως Slough House. Ο Gary Oldman παίζει τον Jackson Lamb, έναν πανέξυπνο αλλά γεμάτο νεύρα ηγέτη τους, οι οποίοι καταλήγουν εκεί εξαιτίας λαθών που τερματίζουν ουσιαστικά τις καριέρες τους και συχνά βρίσκουν τους εαυτούς τους να πέφτουν σε γκάφες στον κόσμο της κατασκοπείας.

To Slow Horses έκανε πρεμιέρα την Πρωταπριλιά στο Apple TV Plus.