Έσπασε τα ρεκόρ προβολών το Obi-Wan Kenobi για το Disney Plus με το "καλημέρα"

Έγινε η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα σειράς στην ιστορία του Disney+
01 Ιουνίου 2022 20:02
Έσπασε τα ρεκόρ προβολών το Obi-Wan Kenobi για το Disney Plus με το "καλημέρα"

Με ένα ηχηρό "Hello there" έγινε η επιστροφή του Ewan McGregor στον εμβληματικό ρόλο του Obi-Wan Kenobi στην ομώνυμη σειρά του Disney Plus. 

Η Disney ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της νέας Star Wars σειράς που αποτελούνταν από δύο επεισόδια έσπασε τα κοντέρ της streaming υπηρεσίας και αποτελεί την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα πρωτότυπης σειράς στην ιστορία του Disney+. 

Αυτομάτως δηλαδή έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε τόσο καιρό το "Loki" της Marvel Studios αλλά και σειρές όπως το "The Mandalorian", The Falcon and The Winter Soldier και WandaVision. 

Ωστόσο, η Disney απέφυγε να δημοσιεύσει ακριβή νούμερα και στατιστικά από τις προβολές. Την άποψή μας για την πρεμιέρα του Obi-Wan Kenobi θα βρείτε πατώντας εδώ

Η σειρά σήμανε επίσης και την επιστροφή του Hayden Christensen στο ρόλο του Darth Vader μετά από 17 χρόνια και το Star Wars: Revenge of The Sith. O Ewan McGregor με ένα βίντεο ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους fans αλλά και απάντησε ταυτόχρονα στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε η Moses Ingram που υποδύεται την Reva.