1899: Κλεφτή ματιά στη νέα σειρά μυστηρίου των δημιουργών του "DARK" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το teaser για το trailer του 1899 που έρχεται στο Netflix
31 Μαΐου 2022 19:39
1899: Κλεφτή ματιά στη νέα σειρά μυστηρίου των δημιουργών του "DARK" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δημιουργοί του Dark έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό την νέα τους επική σειρά τρόμου και μυστηρίου με τίτλο "1899" για λογαριασμό του Netflix και φαίνεται πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για αυτή. 

Προς το παρόν το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser που δίνει μια κλεφτή ματιά στη νέα σειρά του ταλαντούχου διδύμου των Jantje Friese και Baran Bo Odar, το οποίο δεν αποκαλύπτει πολλά και προσφέρει τόσο όσο για να ιντριγκάρει τους θεατές. 

Δείτε το teaser του 1899

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume

Το cast του 1899

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την πλοκή μέχρι τώρα έχει ως εξής: Μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών φεύγει από το Λονδίνο με ένα ατμόπλοιο για να ξεκινήσουν τις νέες τους ζωές στη Νέα Υόρκη. Όταν όμως συναντούν ένα άλλο πλοίο μεταναστών, που παρασύρεται στην ανοιχτή θάλασσα, το ταξίδι τους αρχίζει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά γυρίστηκε στο νέο υπερσύγχρονο "Volume" στούντιο στο Βερολίνο, που άνοιξαν οι Bo Odar και Friese με την εταιρία παραγωγής τους, Dark Bay. Πρόκειται για τη νέα γενιά στούντιο του Χόλυγουντ που εξαλείφει την ανάγκη για green screen, που πρώτη ανέπτυξε η Disney με τη Lucasfilm για τις ανάγκες του "The Mandalorian" και τείνει να γίνει το νέο στάνταρ στις παραγωγές υψηλού επιπέδου. 

Περισσότερα θα μάθουμε στο πρώτo trailer που εκτός απροόπτου θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από διάφορες πηγές στα social media, καθώς χρήστες αποκρυπτογράφησαν τον κώδικα morse που κρύβεται στο παραπάνω teaser. 

Το 1899 ακόμη δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας αλλά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο φθινόπωρο του 2022 αποκλειστικά από το Netflix.