Σταρ του Bridgerton νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά τα γυρίσματα της σειράς του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ταλαιπωρούμαι μετά το Bridgerton" αποκαλύπτει η Ruby Barker σε μήνυμα προς τους fans της
29 Μαΐου 2022 16:02
Σταρ του Bridgerton νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική μετά τα γυρίσματα της σειράς του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ruby Barker, σταρ της δημοφιλέστατης σειράς Bridgerton του Netflix αποκάλυψε μέσω των social media ότι νοσηλεύεται σε κλινική καθώς αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, όπως ανέφερε η ίδια. 

Χιλιάδες fans έσπευσαν να δείξουν τη στήριξή τους στην 26χρονη ηθοποιό που υποδύθηκε την Marina Thompson στη 1η αλλά και στη 2η σεζόν του Bridgerton σε guest ρόλο, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στον Instagram λογαριασμό της για να μιλήσει ανοιχτά σε όλους για τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

"Η εβδομάδα ψυχική υγείας είναι κάθε εβδομάδα για μένα. Νιώθω πως δεν ήμουν εντελώς ειλικρινής οπότε αυτό είναι για όσους με ακολουθούν. Καιρός για διαφάνεια. Ταλαιπωρούμαι μετά το Bridgerton αυτή είναι η αλήθεια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας, η αγάπη σας με κρατά ψηλά." είπε χαρακτηριστικά. 

Είμαι καλύτερα τώρα, αλλά πραγματικά δεν ήμουν καλά για πολύ καιρό...Είμαι σε κλινική αυτή τη στιγμή που μιλάμε και σύντομα θα λάβω εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου. Θα πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για εμένα και ενθαρρύνω και όλους όσους αντιμετωπίζετε παρόμοια θέματα, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και κάντε ένα διάλειμμα, σταματήστε να είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Οι άλλοι ανέκαθεν μού έλεγαν να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει αυτό" 

Δείτε το βίντεο που ανέβασε: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Barker (@rubybarker)

Θέλοντας να εξηγήσει περισσότερο την κατάστασή της προς τους θαυμαστές της αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουνε ψυχικά προβλήματα είπε επίσης: 

Ήμουν γεμάτη οργή και θυμό από το τραύμα που είχε συσσωρευτεί μέσα μου. Κουβαλούσα όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου και τώρα, βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Αλλά έχω διάγνωση και παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Barker (@rubybarker)

Η Βρετανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την πλατφόρμα του Netflix και την Shondaland, εταιρία παραγωγής του Bridgerton, που όπως τόνισε: "μου έδωσαν μια ευκαιρία, που με έσωσαν".

Κλείνοντας το βίντεο δήλωσε: "Δεν βλέπω την ώρα να ανταποκριθώ σε όλες τις δεσμεύσεις μου και να έχω μια καλή καριέρα και μια καλή ζωή. Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω. Το ίδιο και εσείς. Αν είστε μαζί μου, είστε σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ".

Tags: