Το Star Wars: Tales of the Jedi είναι γεγονός με “Baby Ahsoka” και τον Qui-Gon Jinn του Liam Neeson

Θα διαδραματίζεται σε πολλαπλά timelines
29 Μαΐου 2022 14:55
Το Star Wars: Tales of the Jedi είναι γεγονός με “Baby Ahsoka” και τον Qui-Gon Jinn του Liam Neeson

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2022 ανακοινώθηκε ακόμη μία σειρά στο τεράστιο σύμπαν που θα έχει τον τίτλο “Tales of the Jedi”. Πρόκειται για μία ανθολογία που θα διαδραματίζεται σε πολλά timelines του Star Wars και θα επαναφέρει γνωστούς χαρακτήρες, όπως τον Qui-Gon Jinn, του Liam Neeson, ο οποίος θα υποδυθεί ξανά το ρόλο του Jedi Master ύστερα από το The Phantom Menace.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των δημιουργών, ο Neeson πρόκειται να δώσει τη φωνή του Qui-Gon για ένα μόνο επεισόδιο της σειράς ανθολογίας, η οποία αφηγείται ιστορίες από διαφορετικές γενιές Jedi.

Επιπροσθέτως, πρόκειται να εμφανιστεί και η Ahsoka Tano, σε τρία επεισόδια, κάτι το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη μιας και μιλάμε πλέον για μία από τις πολύ αγαπημένες πρωταγωνίστριες του κοινού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε ορισμένα επεισόδια θα δούμε και τη μητέρα της Ahsoka και όσοι παρευρεθήκαν στο ειδικό event της Disney παρακολούθησαν 15 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο.

Μάλιστα, ο επίσημος Star Wars λογαριασμός στο Twitter κυκλοφόρησε μερικά στιγμιότυπα με την “Baby Ashoka” να μεταφέρεται στον πλανήτη Shili.

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής. Μη ξεχνάτε με την Ahsoka θα τη δούμε και στην live-action σειρά της Disney που αναμένεται να έρθει μέσα στο 2023.

Tags: