Welcome to Eden: Η ισπανική σειρά του Netflix θα επιστρέψει με 2η σεζόν

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την υπηρεσία
28 Μαΐου 2022 13:56
Welcome to Eden: Η ισπανική σειρά του Netflix θα επιστρέψει με 2η σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι το “Welcome to Eden”, το οποίο γνωρίσαμε στις αρχές του Μαΐου, θα επιστρέψει στις οθόνες σας. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η ισπανική τηλεοπτική σειρά τα πήγε περίφημα σε προβολές και πήρε «το πράσινο φως» από τη streaming υπηρεσία για να συνεχίσει και με 2ο κύκλο.

Η είδηση αυτή ήρθε μέσα από το επίσημο Twitter του “Netflix Geeked”, το οποίο μεταξύ άλλων έδωσε και ένα teaser βίντεο στη δημοσιότητα με την ανακοίνωση. Όπως φαντάζεστε, δεν έγινε γνωστό κάτι άλλο πέρα από την ανακοίνωση αυτή, ούτε η πλοκή ούτε κάτι άλλο, οπότε για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε το παρακάτω:

Η ιστορία έχει ως εξής: η Zoa και άλλοι τέσσερις νέοι, δραστήριοι στα social media και ελκυστικοί άνθρωποι είναι καλεσμένοι σε ένα πριβέ πάρτι, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Διοργανωτής είναι μία καινούργια εταιρία αλκοόλ και έτσι θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι που ζει κάποιος μόνο μία φορά στη ζωή του. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το παραδεισένιο νησί, δεν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει.

Η 1η σεζόν που κυκλοφόρησε στις αρχές του Μαΐου αποτελείται από οκτώ επεισόδια και με πρωταγωνιστές τους Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez και Albert Baró.