Η Marvel άλλαξε το CGI της “She-Hulk” μετά το τρολάρισμα των fans (ΦΩΤΟ)

Δείτε πως θα είναι η τελική εμφάνιση της Tatiana Maslany ως She-Hulk
26 Μαΐου 2022 14:19
Η Marvel άλλαξε το CGI της “She-Hulk” μετά το τρολάρισμα των fans (ΦΩΤΟ)

Το She-Hulk της Marvel έγινε πριν μερικές ημέρες trending στο διαδίκτυο με τους fans να σχολιάζουν το μέτριο CGI της ηρωίδας. Οι fans δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» την ποιότητα των εφέ στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Disney Plus και όπως φαίνεται, η Marvel προέβη σε μερικές αλλαγές της εμφάνισης της σούπερ ηρωίδας του MCU.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν μετά από αυτές τις κριτικές η Marvel σκοπεύει να φτιάξει την εμφάνιση της She-Hulk και πλέον φαίνεται πως τα παράπονα εισακούστηκαν. Ο λόγος; Η επίσημη σελίδα της σειράς στο Disney Plus ενημερώθηκε με μία καινούργια εικόνα από την χαρακτήρα, ελαφρώς διαφορετική και με καλύτερη ποιότητα στο CGI  της, σαφώς ανώτερη από το πρώτο trailer.

Δείτε την εικόνα:

Δείτε συγκριτικές εικόνες:

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, που είναι μια δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες. Ο Mark Ruffalo επιστρέφει ως Hulk μαζί με τον Tim Roth ως Abomination.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry.

Διαβάστε επίσης: Το trailer της She-Hulk έσπασε τα ρεκόρ προβολών για σειρά του MCU.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.