Το θρυλικό Speed Racer γίνεται live-action σειρά στο Apple TV Plus

Από το δίδυμο των Snowpiercer και Westworld
25 Μαΐου 2022 21:35
Το θρυλικό Speed Racer γίνεται live-action σειρά στο Apple TV Plus

Το Deadline μεταφέρει ότι η Apple ετοιμάζεται να φέρει στη μικρή σας οθόνη την live-action σειρά του θρυλικού “Speed Racer”, σε μία παραγωγή της Warner Bros. Television και της Bad Robot του J.J. Abrams.

Το σόου πρόκειται να προβληθεί μέσα από την streaming υπηρεσία του Apple TV Plus, αλλά όπως κατεβαίνετε οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι λιγοστές. Ωστόσο φαίνεται πως το prοject έχει γραφτεί από τους Hiram Martinez και Ron Fitzgerald των Snowpiercer και Westworld αντίστοιχα, ενώ θα είναι εμπνευσμένο φυσικά από το πρωτότυπο υλικό που κυκλοφόρησε ως manga το 1966.

Το Speed Racer είναι ένα ιαπωνικό franchise για αγώνες με αυτοκίνητα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’60 ως manga και με τίτλο Mach GoGoGo, από τον Tatsuo Yoshida. Λίγα χρόνια αργότερα, η Trans-Lux απέκτησε τα δικαιώματα διανομής και το manga ήρθε στη μικρή οθόνη ως anime από την Tatsunoko Productions και προβλήθηκε στο Fuji TV από το 1967 έως το 1968 και βρήκε το δρόμο του και στις ΗΠΑ.

Ίσως η πιο διάσημη live-action μορφή του είναι η ταινία των Wachowskis του 2008 με πρωταγωνιστή τον Emile Hirsch, η οποία πάτωσε στο box office. 

Στις ΗΠΑ, γνώρισε τεράστια επιτυχία και τη δεκαετία του ’90 είδαμε και άλλη μια σειρά, ενώ κυκλοφόρησαν αρκετά κόμικς, βίντεο, merchandise, live-action ταινία και διάφορες άλλες σειρές.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: