Νέο στιγμιότυπο από την animated spin-off σειρά του “Better Call Saul”

Κυκλοφόρησαν και τα έξι επεισόδια
25 Μαΐου 2022 21:07
Νέο στιγμιότυπο από την animated spin-off σειρά του “Better Call Saul”

Το AMC+ έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα εικόνα-αφίσα από τη νέα animated spin-off σειρά του “Better Call Saul”, το οποίο έρχεται με την ονομασία “Slippin’ Jimmy”. Πρόκειται για ένα σόου έξι επεισοδίων που θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα που βλέπετε στη δραματική σειρά με επίκεντρο φυσικά τον Saul Goodman ή αλλιώς Jimmy McGill.

Στην πρώτη εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε τον Jimmy μαζί με τον φίλο του τον Marco Pasternark προτού γίνουν και οι δύο μία ομάδα απατεώνων. Στη σειρά και οι δύο βρίσκονται ακόμη στο σχολείο και γι’ αυτό φορούν και οι δύο σχολικές στολές όπως θα δείτε παρακάτω στην εικόνα. Εκτός από αυτούς τους δύο, όμως, η σειρά θα περιλαμβάνει και ένα νέο χαρακτήρα, που είναι «αυθεντία» στο σχολείο του Jimmy.

Δείτε την εικόνα:

Σε αυτό το spin-off, λοιπόν, θα δείτε τους δύο χαρακτήρες και τις πρώτες τους απατεωνιές με το νόμο, πολύ πριν γίνουν αυτό που είναι σήμερα. Την παραγωγή της σειράς ανέλαβε το Starburns του Rick and Morty και το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Ariel Levine και Kathleen Williams-Foshee του Better Call Saul.

Και τα έξι μικρού μήκους επεισόδια του Slippin’ Jimmy κυκλοφόρησαν στις 23 Μαΐου, στο AMC+.