Star Wars: Το Andor θα έχει 2η σεζόν και ήδη μάθαμε μερικά στοιχεία

Έχει μέλλον στο Disney Plus η σειρά με τον Diego Luna
23 Μαΐου 2022 23:52
Star Wars: Το Andor θα έχει 2η σεζόν και ήδη μάθαμε μερικά στοιχεία

Απέχουμε μερικές ημέρες για την διπλή πρεμιέρα του Obi-Wan Kenobi στο Disney+ (27 Μαΐου) και ήδη τα γρανάζια της Lucasfilm γυρνάνε σε στροφές "Andor". Πρόκειται για την επόμενη άλλωστε spinoff σειρά του Star Wars που θα έρθει στην υπηρεσία με πρωταγωνιστή τον Cassian Andor του Diego Luna, το οποίο θα αποτελεί prequel του "Rogue One: A Star Wars Story". 

Πριν από καιρό είχαμε μάθει πως το πλάνο για το "Andor" θα έχει διάρκεια πέντε σεζόν, που αργότερα συρρικνώθηκε στις τρεις σεζόν που και πάλι φαντάζει αρκετά τρανό αν αναλογιστούμε την ιστορία που θέλει αν διηγηθεί. Χωρίς καν ακόμη να έχουμε δει ένα καρέ από τη σειρά και να αναμένουμε την 1η σεζόν, μαθαίνουμε πληροφορίες για τη 2η σεζόν δια στόματος του παραγωγού και showrunner της, Tony Gilroy

Ο Gilroy μίλησε στο Vanity Fair εκτενώς για τη σειρά και έκανε tease για μερικά στοιχεία που θα δούμε στη 2η σεζόν. Αρχικά επιβεβαίωσε πως η 1η σεζόν του Andor αλλά και η 2η θα αποτελούνται από 12 επεισόδια -τα περισσότερα από κάθε άλλη live-action Star Wars σειρά μέχρι σήμερα. 

Η 2η σεζόν του Andor θα πάει τον χαρακτήρα στην περίοδο του "Rogue One", είπε ο Gilroy και αποκάλυψε: 

Δεν έχουμε τον Alan Tyduk (K2SO). Όχι ακόμη τουλάχιστον. Είναι για τη 2η σεζόν, αλλά πραγματικά για μένα, στο δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου. Η 1η σεζόν έχει να κάνει με τον ίδιο να γίνεται επαναστάτης και τα υπόλοιπα 12 επεισόδια τον πηγαίνουν προς το Rogue One. 

Επίσης αποκάλυψε ότι υπάρχουν "καμιά ντουζίνα" από πραγματικά σημαντικούς χαρακτήρες που θα συνεχίσουν στη 2η σεζόν, αναφερόμενος κιόλας στο ανσάμπλ cast με τους Luna και την Genevieve O'Reilly, που επιστρέφει ξανά ως Mon Mothma. 

Άφησε κιόλας να εννοηθεί πως το 4ο επεισόδιο της 1ης σεζόν του Andor θα υπάρξει μια μεγάλη εξέλιξη γύρω από την Mon Mothma: 

Βάζω στοίχημα πως όταν παίξει το 1.04, όταν η Mon Mothma ολοκληρώσει το επεισόδια, θα υπάρξει κόσμος που θα την "τουιτάρει". 

Άλλωστε η 2η σεζόν του 'ANDOR' βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προπαραγωγής και θα ξεκινήσει να γυρίζεται από τον ερχόμενο χειμώνα. 

Το Disney Plus θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου, επομένως το ANDOR θα το απολαύσουν οι συνδρομητές του στην ώρα του, όταν αυτό κυκλοφορήσει προς τα τέλη αυτού του καλοκαιριού.