Η 4η σεζόν του Stranger Things σαρώνει στο Rotten Tomatoes και ήδη έχει λατρευτεί

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για την πρεμιέρα του άκρως κινηματογραφικού Stranger Things 4
23 Μαΐου 2022 23:04
Η 4η σεζόν του Stranger Things σαρώνει στο Rotten Tomatoes και ήδη έχει λατρευτεί

Τις τελευταίες μέρες το Netflix προσπαθεί να ανεβάσει κατακόρυφα το hype για την 4η σεζόν του Stranger Things και όχι άδικα αφού ξόδεψε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια για την παραγωγή του, ενώ υπόσχεται κινηματογραφικού επιπέδου διάρκεια για το Vol. 2 των μόλις δύο επεισοδίων. 

Στο Rotten Tomatoes όμως οι πρώτες κριτικές από τον ειδικό Τύπο του εξωτερικού κυκλοφορούν ήδη από χθες και οι κριτικοί έδειξαν να το απολαμβάνουν κατά γενική ομολογία.

Αρχικά τα reviews του Stranger Things το τοποθετούσαν στο 90% βαθμολογία ύστερα από 21 reviews μέσα στις πρώτες ώρες κάτι το οποίο άλλαξε αρκετές ώρες μετά. 

Σήμερα όμως στο γνωστό site βαθμολογιών το Stranger Things 4 βρίσκεται ακόμη πιο ψηλά ύστερα από 39 καταχωρημένα reviews με το tomatometer να αγγίζει το 92%, κάτι που είναι θέμα χρόνου να του δώσει μάλλον τη "Fresh" κατάταξη. Μένει να φανεί κι αν οι συνδρομητές του Netflix έχουν παρόμοια άποψη. 

 

Επίσης δείτε: Το απίστευτο budget της 4ης σεζόν που ξεπερνά το "Avatar". 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Μάθετε περισσότερα για το κινηματογραφικό "Endgame" επιπέδου φινάλε του Stranger Things 4

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" (7 επεισόδια) να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.