Η Neve Campbell του “Scream” θα παίξει στη live-action σειρά του Twisted Metal

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα έρχεται να συμπληρώσει το cast
21 Μαΐου 2022 15:14
Η Neve Campbell του “Scream” θα παίξει στη live-action σειρά του Twisted Metal

Η επερχόμενη κωμική σειρά δράσης του Peacock, Twisted Metal πρόσθεσε ένα ακόμη μεγάλο όνομα, την ηθοποιό Neve Campbell στο πολυσύχναστο cast της. Η live-action σειρά που θα βασίζεται στο ομώνυμο θρυλικό παιχνίδι του PlayStation βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wernick (Zombieland, Deadpool), με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier).

Έτσι, η πρωταγωνίστρια του Scream θα παίξει πλάι στον Mackie και όπως έγινε γνωστό θα υποδυθεί την Raven. Αυτή η είδηση έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη του πρωταγωνιστή του “The Sideways”, Thomas Haden Church να αναλαμβάνει το ρόλο του κακού της σειράς. Ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται παράλληλα και στην παραγωγή.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς “Twisted Metal”

Στο σόου θα δούμε τον Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Στο Twisted Metal θα παίξει επίσης και η Stephanie Beatriz. Το πρώτο "Twisted Metal" παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PlayStation το 1995.