Η Ms. Marvel κρατά το μέλλον του MCU στα χέρια της - Νέο teaser για τη σειρά του Disney Plus

H Iman Vellani γίνεται το νεανικό πρόσωπο της Marvel
21 Μαΐου 2022 08:48
Η Ms. Marvel κρατά το μέλλον του MCU στα χέρια της - Νέο teaser για τη σειρά του Disney Plus

H Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα ακόμη teaser για τη "Ms. Marvel" τη νέα σειρά του MCU που κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Disney Plus και θα αποτελέσει την πρώτη πραγματική νεανική σειρά του σύμπαντος. 

Η πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani υποδύεται την νεαρή Kamala Khan η οποία μεταμορφώνεται στη Ms. Marvel, όντας μεγάλη fan της Captain Marvel. Στο σόου θα τη δούμε στα πρώτα της βήματα σε αυτόν τον αχανή κόσμο. 

Δείτε το "Destiny" teaser της Ms. Marvel: 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το featurette βίντεο, με το πώς η Vellani επιλέχθηκε από τον Kevin Feige και την ομάδα του για να γίνει το νέο νεανικό πρόσωπο του MCU. 

Η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels (Φεβρουάριος 2023), το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy, και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+, το οποίο από 14 Ιουνίου θα είναι επίσημα διαθέσιμο και στην Ελλάδα.