Ο Thomas Haden του “Spider-Man: No Way Home” θα παίξει στη σειρά του Twisted Metal

Εμπλουτίζεται το καστ της live-action σειράς της Sony
20 Μαΐου 2022 17:19
Ο Thomas Haden του “Spider-Man: No Way Home” θα παίξει στη σειρά του Twisted Metal

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ο Thomas Haden Church που τον είδαμε πρόσφατα στο Spider-Man: No Way Home, υπέγραψε για να παίξει στο Twisted Metal. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα είναι ο “κακός” της live-action σειράς που είναι βασισμένη από το ομώνυμο franchise της Sony και θα προβληθεί μέσα από το Peacock.

Ο πρωταγωνιστής του “The Sideways” έρχεται να συμπληρώσει το ήδη εκπληκτικό cast του σόου και όπως ξέρουμε το σενάριο βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα των Rhett Reese και Paul Wenick (Deadpool), ενώ ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται παράλληλα και στην παραγωγή.

Σε αυτή την κωμωδία δράσης θα δούμε τον Anthony Mackie ως John Doe, έναν εξυπνάκια γαλατά που μιλάει τόσο γρήγορα όσο και η οδήγησή του. Ωστόσο, δε θυμάται το παρελθόν του και του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βρει που ανήκει, εάν μπορέσει να επιβιώσει από άγριους αγώνες οχημάτων. Με τη βοήθεια ενός κλέφτη θα αντιμετωπίσει άγριους επιδρομείς και άλλους κινδύνους του δρόμου συμπεριλαμβανομένου ενός διαταραγμένου κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς “Twisted Metal”

Στο Twisted Metal θα παίξει επίσης και η Stephanie Beatriz.

Το πρώτο "Twisted Metal" παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PlayStation το 1995.