Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer και γνώριμα ληστρικά σκηνικά

Το "Money Heist: Korea" αποκαλύπτει μια άλλου είδους ληστεία και μια συμμορία που "κάτι" θυμίζει
20 Μαΐου 2022 14:09
Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer και γνώριμα ληστρικά σκηνικά

Το Netflix έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του κορεάτικου spinoff του "La Casa De Papel/Money Heist", το οποίο μας συστήνει σε μια νέα και συνάμα γνώριμη συμμορία και μια εντελώς διαφορετική ληστεία που απειλεί τη συνοχή του συστήματος. 

Η νέα σειρά του "σύμπαντος" του LCDP με τίτλο "Money Heist: Korea" φέρνει στις οθόνες μας ένα νέο τολμηρό όραμα της "Τέλειας Ληστείας", σε μια χώρα χωρίς σύνορα, καθώς το σενάριο διαδραματίζεται σε ένα σκηνικό όπου Νότια και Βόρεια Κορέα βρίσκονται πολύ κοντά στο να ενωθούν. 

Ανάμεσα στα σύνορα των δύο χωρών όπου σήμερα είναι χωρισμένες, υπάρχει μια Κοινή Οικονομική Ζώνη που περιέχει το νομισματοκοπείο όπου θα θα εκτυλίσσεται όλη η δράση. Εν μέσω της περιόδου επανένωσης, το νομισματοκοπείο "κόβει" το καινούργιο ενοποιημένο νόμισμα με σκοπό να χτιστεί μια φρέσκια σταθερή οικονομία. Ωστόσο παρά τις ελπίδες του κόσμου για περισσότερη ισότητα μετά την ενοποίηση, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. 

Το μόνο που στέκεται ενάντια στους γκάνγκστερ και τη λεία τους είναι μια κοινή αστυνομική δύναμη με ηγέτες μια Νοτιοκορεάτισσα διαπραγματεύτρια και έναν Βορειοκορεάτη πράκτορα.

Δείτε το trailer του "Η Τελεία Ληστεία: Κορέα"

Τo cast και οι φυσιογνωμίες τους θυμίζουν το ισπανικό πρωτότυπο σόου καθώς τα ονόματα και οι χαρακτήρες είναι...οι ίδιοι. Τον Καθηγητή υποδύεται ο Yoo ji-tae, την Τόκιο η Jung Jong-seo και τον Berlin ο Park Hae-soo που θα αναγνωρίζεται ως ένα από τα πρόσωπα του φαινομένου "Squid Game". Όλοι τους ντυμένοι με τις εμβληματικές κόκκινες στολές και τις παραδοσιακές μάσκες Hahoe. 

Έτσι από ένα ισπανικό δράμα δράσης το δημιούργημα του Alex Pina αποκτά κορεάτικη γεύση και ύφος ενώ το "Part 1" στον τίτλο υπονοεί ότι θα υπάρξει σίγουρα συνέχεια. 

 

Το Money Heist: Korea (Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα) θα κάνει πρεμιέρα στο ελληνικό Netflix στις 24 Ιουνίου.