The Winchesters: Το 1ο trailer για την spin-off σειρά του Supernatural είναι εδώ!

Το φθινόπωρο στις οθόνες σας
20 Μαΐου 2022 12:44
The Winchesters: Το 1ο trailer για την spin-off σειρά του Supernatural είναι εδώ!

Εχθές, σας ενημερώσαμε πως το The CW δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την spin-off σειρά του Supernatural, με την ονομασία “The Winchesters”. Τώρα, το αμερικανικό δίκτυο άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από τη σειρά, η οποία θέλει να σας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω και να επικεντρωθεί αυτή τη φορά στους γονείς των Sam και Dean.

Το Winchesters δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles και τη σύζυγό του, Danneel Ackles, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους τις πρώτες ημέρες του κορωνοϊού. Μόλις έλαβαν την ευλογία από τον δημιουργό του Supernatural, Eric Kripke, οι δυο τους προχώρησαν στην παραγωγή prequel. Έτσι και οι δύο είναι παραγωγοί σε αυτό το σόου, με τον Glen Winter να βρίσκεται και στη σκηνοθεσία -εκτός από την παραγωγή- του πρώτου επεισοδίου.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

Πρωταγωνιστούν οι Drake Rodger, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites και Bianca Kajlich.

Η σειρά The Winchesters θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο μέσα από το The CW. Παρακολουθήστε το 1ο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.