Η σειρά Secret Invasion της Marvel θα πατήσει σε ανεξερεύνητα σημεία του timeline του MCU

Νέες πληροφορίες από τον Kevin Feige για τη σειρά του Samuel Jackson
19 Μαΐου 2022 19:30
Η σειρά Secret Invasion της Marvel θα πατήσει σε ανεξερεύνητα σημεία του timeline του MCU

Μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη σειρά "Secret Invasion" της Marvel Studios, που θα αποτελέσει ένα από τα επερχόμενα projects του MCU στην πλατφόρμα του Disney Plus

Ωστόσο, τώρα δια στόματος του επικεφαλής της Marvel Studios, Kevin Feige, μαθαίνουμε τις πρώτες πληροφορίες, ειδικά για το που θα εκτυλίσσεται στο timeline του MCU. Ο Feige μιλώντας στο The Hollywood Handle αποκάλυψε ότι το Secret Invasion θα διαδραματίζεται εν μέσω του "Blip" και θα μάθουμε τι έκανε ο Nick Fury του Samuel L. Jackson στη διάρκεια εκείνης της σκοτεινής περιόδου. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Θα διαδραματίζεται εντός του Blip, όταν το μισό σύμπαν αποδεκατίστηκε από τον Thanos και θα εξιστορήσει τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο."

Πρόκειται για μια πενταετία στο timeline του MCU όπου η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε όσο ποτέ άλλοτε και θα αποτελέσει την πρώτη φορά που η Marvel θα μας τοποθετήσει σε αυτή την -μέχρι πρότινος- ανεξερεύνητη χρονική περίοδο. 

Επομένως η σειρά θα πρέπει να εξηγήσει με κάποιον τρόπο πώς ο αρχηγός της SHIELD, ήταν μαζί με το δεξί του χέρι, τη Maria Hill (Cobie Smaulders), ζωντανοί μετά τα γεγονότα του Avengers: Infinity War. 

Ανάμεσα στο cast του Secret Invasion συναντάμε τους Olivia ColmanEmilia Clarke (Game of Thrones), Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos, και Christopher McDonald, ενώ θα εμφανιστούν και οι Don Cheadle ως War Machine και Agent Everett Ross του Martin Freeman.