Η πρώτη εικόνα από τη σειρά “Gotham Knights” δε φέρνει καθόλου στο παιχνίδι

Το The CW μοιράστηκε την πρώτη αφίσα της σειράς
19 Μαΐου 2022 21:21
Η πρώτη εικόνα από τη σειρά “Gotham Knights” δε φέρνει καθόλου στο παιχνίδι

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε και επίσημα ότι το The CW προχωράει κανονικά με την τηλεοπτική σειρά “Gotham Knights”, αφού μετά το πιλοτικό επεισόδιο, πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί κανονικά η σειρά, με ολόκληρη σεζόν. Τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η 1η αφίσα του σόου.

Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε το πρώτο promo για τη σειρά, όπου σε αυτό παίρνουμε μια μικρή γεύση από τους κεντρικούς χαρακτήρες της DC και όπως θα δείτε και εσείς, δε φέρνει καθόλου στο επερχόμενο Gotham Knights παιχνίδι. Άλλωστε, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το σόου αυτό δε θα σχετίζεται ούτε με το παιχνίδι, αλλά ούτε με την spin-off σειρά του Batwoman του αμερικανικού δικτύου.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Το Gotham Knights ακολουθεί το θετό γιο του Bruce Wayne, ο οποίος φτιάχνει μια ομάδα με τα παιδιά των “villains” του Batman. Αφού κατηγορηθούν όλοι για τη δολοφονία του Σκοτεινού Ιππότη, αυτά τα παιδιά θα αναγκαστούν να καθαρίσουν τα ονόματά τους, ενώ θα γίνουν και η επόμενη γενιά ηρώων του Gotham City.

Οι Chad Fiveash, James Stoteraux και Natalie Abrams έγραψαν το πρώτο επεισόδιο που ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως στο The CW να γίνει πλέον κανονική σειρά, ενώ το ρόλο του σκηνοθέτη έχει εδώ ο Danny Cannon των Gotham και Pennyworth. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έχει γυριστεί ήδη και το μέλλον του φαντάζει λαμπρό μιας και είναι και επίσημα το νέο σόου βασισμένο στη DC.

Το Gotham Knights ήταν η μία από τις τρεις σειρές που έχει στα σκαριά το δίκτυο, καθώς ετοιμάζει επίσης το Walker: Independence, αλλά και το The Winchesters, το prequel του Supernatural. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Oscar Morgan ως Turner Hayes, Navia Robinson ως Carrie Kelley, Tyler DiChiara ως Cullen Bow, Fallon Smythe ως Harper Row, Olivia Rose Keegan ως Duela, Misha Collins ως Harvey Dent, Anna Lore ως Stephanie Brown και Rahart Adams ως Brody.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.